Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Dusty Pink

Voi kuinka ihana viikonloppu taas takana! Ohjelmassa on ollut mm. saunomista molempina päivinä, koirien kanssa ulkoilua, grillausta, kirpparointia, Netflixiä ja erityisesti kokonaisvaltaista chillausta. Nytkin pötkötellään Matin kanssa saunan raikkaina sohvassa ja tuijotellaan sarjoja telkusta. Ollaan aika kivasti saatu nollattua taas viikon asiat tässä parin päivän aikana ja itse asiassa minulla alkaa perjantaina jo kesäloma. Ei sitä oikein vielä sisäistä, että kohta pääsen Bella-duuneistani lomailemaan ja palaan vasta elokuun alussa takaisin töihin!

Laitoin hiljattain pari mustaa mekkoa tilaukseen ASOSilta ja tämä vaaleanpunainen villikortti päätyi myös mukaan pakettiin. Tätä pinkkiä on näkynyt paljon viime aikoina mallistoissa ja se näyttää kyllä yllättävän raikkaalta. Matti nimesi tämän mekon näiden kuvausten jälkeen muuten täytekakkumekoksi. Kieltämättä repesin tuolle varsin osuvalle kuvaukselle! 😀

Mekko – Dress ASOS Curve (UK24) // Korvikset – Earrings Poola Kataryna // Kassi – Bag Marimekko // Leggings New Look (UK22) // Kengät – Shoes Paez, Footway (41)
PlusMimmi ASOS dress DSC_0133 PlusMimmi ASOS dress DSC_0135 PlusMimmi ASOS dress DSC_0196

Kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Tosi söpö kokonaisuus. Ja hyvä esimerkki just siitä, miten erilaiseksi vaatteet ”muuttuu” kun yhdistelee uudella tavalla. En nimittäin ite koskaan ostaisi tollasta pinkkiä tyttöilymekkoa – ennenkuin näin nää kuvat. 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM