Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Violeta By Mango Beachwear

Tämä harmaa ja sateinen (ainakin täällä Veikkolassa) aamupäivä kaipaa kaverikseen hieman aurinkoisia rantakuvia, vai mitä? Löysin viime viikolla taas Violeta by Mangon beachwear-kuvat ja vitsi kun nämä ovat taas upeita! Vaikka usein parjaankin Violeta by Mangon käyttämiä liian hoikkia plussamalleja, niin näihin kuviin on onneksi otettu hieman pyöreämpi kaunotar. Ja kuinka ihanat kuvat nämä onkaan, saavat heti kaipaamaan kirkkaan meren äärelle lämpöön.

Koko Violeta by Mangon uimapukumallisto löytyy täältä. Itselläni ei ole kokemusta merkin uikkareista, mutta kiinnostus niitä kohtaan olisi kyllä kova. Tuolta löytyy parikin aika ihanaa uimapukumallia (mm. tämä ja tämä) ja yhdet ihat bikinit (nämä) sekä aivan ihana pyyhe, mutta kuten sanottu, en tarvitse vieläkään uusia uikkareita, tosin pyyhkeiden paljoudesta ei ole tainnut olla täällä mitään puhetta…

Violeta by Mango 2 Violeta by Mango 3 Violeta by Mango 4 Violeta by Mango 5 Violeta by Mango Beachwear violeta_03_2016_summer_20 violeta_03_2016_summer_23

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM