Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Onnea 3-vuotias!

Mimmi Mimmeli DSC_0011 Mimmi Mimmeli DSC_0014 Mimmi Mimmeli DSC_0015

Tajusin tänään, että tämä PlusMimmi-blogini täyttää tänään kolme vuotta. ♥ Sitä ennen ehdin jo bloggaamaan More To Love:ssa lähes neljä vuotta, joten yhteensä tätä bloggaajan uraa on takana jo seitsemän vuotta. Enpä olisi kyllä ikinä uskonut, että tästä hommasta näin pitkä työura lopulta urkenee, mutta niin vaan elätän itseäni blogilla ja sen kautta tulleilla hommilla jo seitsemättä vuotta! Aika mahtavaa kyllä!

Kirjoittelin tämän blogini ekassa postauksessa, että meidän jengiin kuuluu avomies Matti ja coolein koira jonka tiedän, nimittäin Jykä. Ja vaikka kotipaikka onkin vaihtunut Nummelasta Veikkolaan, niin sama jengi se senkun vaan porskuttaa. Samat intohimon kohteetkin minulta yhä löytyy, mitä kolme vuotta sitten, nimittäin muoti (etenkin plussakoossa), kauneus, sisustaminen, matkailu, leffat ja hyvä ruoka. Ehdinpä opiskella tuossa jossain välissä vuosien varrella pukeutumisneuvojaksikin. Toki tuo matkustusvimma on nyt hieman omakotitalon myötä viime vuosista rauhoittunut, mutta saatoin minä kesälomalle jo tänään hieman lentoja vilkaista. Tuntuu itse asiassa kun olisin kirjoittanut tuon aloituspostauksen eilen, sen verran ajankohtaiselta tuo teksti edelleen tuntuu, eli eipä tässä ehkä ihan hirveästi ole loppupeleissä kolmessa vuodessa meikäläinen muuttunut mihinkään suuntaan.

Taas ollaan kevään ja blogin vuosipäivän myötä tämän tekeleeni kanssa siinä pisteessä, missä minua tapani mukaan mietityttää mihin suuntaan hommaa veisi/kehittäisi, vai osaisiko olla ehkäpä jopa ilman tätä blogia. Ainakin tuo rennompi päivitystahti on tällä hetkellä tuntunut erittäin hyvältä, kun tuntuu etten ehdi muka tekemään muuta elämässä kuin töitä. Sanotaanko näin, että taidan olla kunnon loman tarpeessa, joten pakko myöntää, että kesälomaa odottelen aikamoisella intensiteetillä… Mutta nyt kävelylle, tuo keli on jotain uskomattoman kaunista ja lämmintä, vaikka on vasta toukokuun alku! Tästä se taas lähtee, kesä ja tämän blogin neljäs vuosi! 🙂

0

0 Comment

 1. Onnea! Vähän ”kateellisena” aina luen näitä juttuja, kun bloggaajat pystyvät elättämään itsensä tällä hommalla. Kateellinen on lainausmerkeissä, hienoahan se on! Kiinnostaisi kovasti tietää vähän minkälaisia vaatimuksia on blogille, jotta se elättää. Missä suuruusluokassa pitää olla lukijoita, julkaisutiheys – tai mitkä asiat ylipäätään tähän vaikuttaa? Ymmärrän, ettei niitä ole välttis lupakaan paljastaa, mutta jos jotain suunta-antavia tietoja?

  0
  1. Kiitos! 🙂 Minullahan tällä hetkellä vain murto-osa tuloista tulee tästä blogista, jossain vaiheessa osuus on ollut huomattavasti suurempi. Suurin osa tuloistani tulee kuitenkin blogin kautta tulleista töistä (kuten tuossa kirjoitinkin), jotka eivät täällä sen suuremmin oikeastaan näy. Käytännössä en siis olisi saavuttanut näitä työpaikkoja ilman blogia ja sen myötä tulleita suhteita ja ammattitaitoa.

   Toisinsanoen tällä hetkellä olen viimeisen kaksi vuotta ollut töissä Bellan mediamyynnissä, eli käytännössä suunnitellut ja myynyt blogikampanjoita ja toiminut bloggaajien yhteyshenkilönä jne. Minulla on siis oma firma ja lisäksi muitakin asiakkuuksia, joita olen pisimpiä hoitanut jo seitsemättä vuotta. Eli tilanteesta riippuen tuloni koostuvat erinäisistä ”pienistä puroista”, joista tämä blogi on yksi. 🙂 Jos haluaa itsensä blogillaan elättää, on minusta tärkeämpää blogin tietty ”asiantuntijuus” omassa genressään, ei niinkään ne kävijät, vaikka toki nekin tärkeitä ovat. Asiantuntijuus sitten poikii niitä työtarjouksia joko yhteistöiden (jotka näkyvät blogissa esim. kampanjapostauksina, ambassador-yhteistöinä jne.) tai muiden juttujen (kuten juontokeikat, koulutukset, konsultointipalvelu yms.) myötä. Lisäksi vähän palkkiomallista riippuen saattaa kävijöistä saada esim. portaalissa vielä erikseen kuukausikorvausta tai muuten kiinteää korvausta, joka on sidottu esim. postausmäärään yms. Kovaa duuniahan se blogilla itsensä elättäminen on, varsinkin jos on aidosti itsenäinen, on omalla alustallaan eikä esim. mainosmyynti tule minkään muun tahon kautta, vaan aivan itse hoitaa kaiken myynnin. Hattua täytyy kyllä sellaisille bloggaajille (joita harva todellisuudessa on) nostaa! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM