Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Reagoidaan!

reaktiotMoni Facebookin käyttäjä on varmasti bongannut jo jokunen viikko sitten Facebookkiin ilmaantuneet ”reaktiot”, joilla saa näppärästi ilmaistua fiilistä, jota status herättää ja saatiinpa me kokeiluun tänne blogiinkin moiset. Kieltämättä hieman huvittaa minkälaisia reaktioita postaukseni ovat herättäneet, esimerkiksi viimeisimmät asukuvat ärsyttivät jopa 12 tyyppiä! Aikamoista! Kieltämättä kiinnostaisi tietää, että mikä postauksessa ärsytti. Oliko se kenties meikäläisen lärvi, vanhat jo aiemminkin useampaan otteeseen nähdyt tylsät vaatteet vai ehkäpä vieras koira? 😀 No olipa mikä oli, toivoin, että reagoitte jatkossakin.

Mieleistä hymiötä (tai useampaa) painamalla saa siis jätettyä fiiliksensä ja mikäli haluaa saa samalla jaettua postauksen myös Facebookkiin (jakonappia uudelleen klikkaamalla) tai mobiilissa jopa Whatsappiin. Ja mikäli erehdyksessään painaa ”väärää” hymiötä, saa sen napattua pois painamalla samaa toistamiseen. Jos kaipailette näihin reaktioihin mukaan jotain tiettyä hymiötä, tai nämä herättävät muuten tunteita suuntaan tai toiseen, kuulen niistä erittäin mielelläni. Kommenttiboksi on auki palautteelle.

Reagoimisiin!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM