Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Leveälahkeiset farkut

Oli puheissa palata niihin Tampereen-reissun Zizzi-ostoksiini ja tässäpä ne nyt oikein jalassa komeilee, nimittäin leveälahkeiset farkut, jotka hankin 79,95€ hintaan pillifarkkurivistöäni piristämään. Yllätin hieman jopa itseni, mutta kun näin farkkujen rantautuneen Zizzin Facebookista myymälöihin, oli aivan pakko päästä sovittamaan. Koko 50 istuu minulle kyllä kuin hanska, vyötärökaistale joustaa jonkun verran, mutta muuten housut pitävät myyjän mukaan muotonsa. Kivana yksityiskohtana näissä mainittakoon vielä tuo toinen takatasku, joka on ruskeaa tekonahkaa.

Leveälahkeiset farkut ovat tehneet paluuta jo parisen vuotta 70-luku trendin myötä, mutta silti niitä on nähnyt yllättävän vähän vielä katukuvassa. Matti kuittaili jo tuossa kuvaushetkellä kovinkin, että mitkä seitkytlukufarkut mulla oikein on jalassa ja kieltämättä vaatiihan nämä pitkän pilleissä viihtymisen jälkeen hieman totuttelua. Pakko silti todeta, että leveä lahje näyttää pitkästä aikaa yllättävän raikkaalta! Itse äänestän, että jatkoon!

Mikäpä on teidän tuomio JATKOON vai EI JATKOON?

levealahkeiset farkut Zizzi DSC_0450 levealahkeiset farkut Zizzi DSC_0458 levealahkeiset farkut Zizzi DSC_0461

0

0 Comment

  1. Jatkoon! Itse olen aina tykännyt leveistä lahkeista, koska ne sopivat vartalotyypilleni hyvin (vaikka tykkään kyllä pilleistäkin). Maailmalla näitä taitaa näkyä jo enemmänkin, kiva jos rantautuvat pikkuhiljaa Suomeenkin. 🙂

    0
  2. No siis…. noihan ei ole mitään 70-lukua nähneetkään. Itse tuolloin nuori olleena muistan, miten kilpailtiin sillä, kenellä kaikkein leveimmät. Näillä ei olis voittoa herunu….Sitäpaitsi – onks noloo tunnustaa, et mun housunlahkeet on nykyäänkin helposti tuon levyiset, minä mitään pillejä.

    0
  3. Tosi hyvännäköset! Olisin klikannut heti omaan ostoskoriin ellei olis noin suolainen hinta..

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM