Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hello Kitty-kynnet

En ole ihan varma, olenko koskaan maininnut täällä rakkaudestani Hello Kittyyn (luultavasti kyllä). Olen omistanut Hello Kitty-tavaroita lapsesta saakka ja taas muutossa löytyi useampi laatikollinen Kitty-aarteita. Kun törmäsin OPI:n Hello Kitty kynsilakkakokoelmaan joku aika sitten blogeissa oli pakko rientää heti ostoksille. Omat lakkani tilasin muutama viikko sitten Bangerheadilta ja valitsin ostoskoriini Charmmy And Sugar-lakan sekä Say Hello Kitty-pakkauksen, josta löytyy erikoissävy, jota en vielä ole edes korkannut. Bangerheadilta tuo pakkaus taitaa olla jo myyty loppuun, mutta Eleveniltä sitä vielä löytyy. Pikkasenko olisi himottanut tilata Collectors Edition Box, mutta hintalappu oli pikkasen liikaa.

Lakat tuntuvat olevan taattua OPI-laatua, joten voin suositella oikein lämpimästi. En ehkä oikeesti kestä kuinka suloisia nämä on! Mulle kyllä saisi myytyä ihan mitä vaan, kunhan siinä vaan on Hello Kitty:n kuva. Taidanpa mennä lakkailemaan heti nysät muutossa kärsineet kynteni tuolla punaisella Say Hello Kitty-lakalla.

Rentouttavaa lauantai-iltaa myös sinne!

OPI Hello Kitty kynsilakka kokoelma DSC_0102 OPI Hello Kitty kynsilakka kokoelma DSC_0123

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.