Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kiva viikko!

Eka viikko Eka viikko 2  kiva viikko 3 Kiva viikko 4

Olipa viime viikko tosi kiva! Osuutta asiaan saattoi olla sillä, että fiilis oli äärimmäisen rentoutunut ja hyvä loman jäljiltä ja heti parin työpäivän jälkeen päästiin nauttimaan vielä yhdestä vapaapäivästä. Niin ja ehkä sillä nuorten Leijonien kultamitallillakin saattoi olla oma fiilistä nostattava vaikutuksensa. Olin kyllä siinä 6,9 sekuntia ennen kolmannen erän loppua niin maani myynyt kuin olla ja voi. Olin aivan varma, että hävitään jatkoajalla. Matti jo sanoi, että en saa juhlia sitten voittoa ollenkaan, kun menetin jo uskoni Leijoniin.

Tämän lisäksi viime viikolla tuli mm. lenkkeiltyä koiran kanssa useampana päivänä kipakassa pakkassäässä, eka kuva on maanantailta, jolloin pakkasta oli ”vaan” -16°C, loppuviikko pitikin heittää sitten vähän lyhyempää lenkkiä, kun Jykä meinasi pakkasen lähennellessä kolmeakymppiä jäätyä reppana pystyyn. Onneksi meillä on tossut ja tuo lämpöviitta, mutta jostain syystä tossut jalassa ulkona asiointi on hieman haastavampaa… Pakko todeta, että vaikka pakkasesta tykkäänkin, on nämä tämänpäiväiset alle -7 lukemat enemmän minun (ja varmasti Jykänkin) mieleen.

Tein tiistaita lukuunottamatta viime viikolla muut päivät töitä etänä kotoa ja kieltämättä ei kyllä tehnyt mieli poistua aamulla bussia odottelemaan tuonne pakkaseen. Vaikka meillä kotona lattialämmitys (alakerrassa) kivasti pelaakin, oli silti kietouduttava neuleisiin ja viltteihin ja myös assari napotti viime viikon nukkuen univelkoja pois pesässään milloin missäkin. Oli tosi kiva, kun sai tehdä hommia kotoa Jykän kanssa. Mehän ei olla saatu vielä yläkerran kylppärin lattialämmitystä asennettua, joten yläkerran wc ja kylpyhuone ovat näillä miinusasteilla melko vilpoisat. Lämmitettiinkin saunaa viime viikolla useamman kerran, jotta saatiin kylppärikin siinä samalla lämpiämään. To do-listalla on kyllä sähkärin kutsuminen pian (eli luultavasti unohdan asian ja muistan taas ensi vuonna näillä paukkupakkasilla). Onneksi yläkerrassa on kuitenkin ilmalämpöpumppu, jolla saa muuten ilmaa lämmitettyä.

Perjantaina tehtiin sitten taco-keittoa, jonka ohjeen bongasin Nakit ja Mutsi-blogista. Niiiin hyvää ja sopi lämmittämään sisäisesti. Söin tuota itse asiassa vielä tänäänkin, niin iso satsi tuosta tuli. Lauantaina puolestaan oltiin ostettu liput HIFK-KalPa peliin ja suunnattiinkin sinne Pepin ja Jukan kanssa. Oli hyvä peli ja en ollut ennen KalPaa muualla kuin Niiralan montussa nähnytkään. Harmi vaan hävisivät 1-0, mutta ei annettu sen haitata vaan mentiin Naughty BRGR:iin porukalla syömään. Oli ihan älyttömän hyvää ja burgerit mahassa jaksoikin sitten käydä muutaman LuxHelsingin teoksen läpi ja istua vielä muutaman tunnin Aussie Barissa joristen. Lauantai oli äärimmäisen kiva päivä!

Sunnuntai pyhitettiin kokonaan kotoilulle, eli pitkään nukkumiselle, sarjalle ja siivoamiselle (Jykä toki apurina, kuvassa). Täällä on Konmaroitu oikein urakalla ja viikonlopun aikana eräs tärkeiden papereiden kaappi tyhjeni roskiin lähes kokonaan. Olipa muuten kiva luopua aikamoisesta määrästä turhaa paperia! Tuota senkin sisältöä ei oltu käyty läpi kymmeneen vuoteen, joten jo oli aikakin. Siivoushuumassa tuli sitten laitettua koko alakertaa uuteen uskoon. Kyllä tuosta turhan tavaran vähentämisestä tulee vaan hyvä olo.

Toivottavasti tästä viikosta tulee yhtä kiva!

0

0 Comment

  1. Rakastuin myös samaiseen taco-keittoon! Aivan ihana kylmien kelien ruoka! Kiva muutenkin lukea sinun kuulumisiasi – onneksi jaksat edelleen päivittää blogiasi ja piristää päiviäni! 🙂

    0
  2. Kuulostaa todella kivalta, etenkin tuo lauantai! Kavereiden kanssa hengailu on kyllä yksi parhaimpia asioita mitä tiedän, varsinkin jos mukaan kuuluu hyvä ruoka 😀 Seuraavalla hesareissulla on kyllä pakko tsiikata tuo burgeripaikka jota kaikki kehuu, nam! Ps. etätyöt on parasta, saisipa niitä tehdä aina.

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM