Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TBT – Finnwearin raitamekko tulee taas!

Finnwear raitamekko

Muistatte kenties tämän Finnwear +:n raitamekon, jonka sain itselleni 2012 kevät/kesämallistosta. Tykkäsin mekosta ihan hulluna ja se löytyy minulta edelleen, kovasta käytöstä huolimatta lähes iskemättömän näköisenä. Kovasti mekon perään sillon kyseltiin ja sain eilen tiedon, että ensi keväänä sitä taas saa! Finnwear on ottanut tuon samaisen mekon, joka nauttii minulla melkoista turvavaatteen virkaa, taas mallistoonsa! Jee! Toivottavasti kaikki halukkaat saatte mekon ensi keväänä kun sitä taas saa. Itse mietin kieltämättä toisen kappaleen hankkimista, toisaalta laatu on ollut niin hyvä, että ei taida kakkoskappaleelle olla hetkeen tarvetta.

0

0 Comment

 1. Kokomustana ois ollu kiva myös! 😛

  0
 2. Heeii toi on hauska! Kävisköhän mulle..? 😀

  0
 3. Eihän sulla päivämäärää oo tiedossa..?

  0
 4. Jee! Toivottavasti tulee muuten myös yksivärinenkin versio tämän raidallisen kaveriksi. 🙂

  0
 5. Tämä on niin hieno! Monesti sitä sinulla ihastellut, malli on tosi kiva ja mustavalkoraitaisuus viehättää myös kovasti! Minua kiinnostaisi myös onko tiedossa päivämäärää jolloin on saatavilla? Lisäksi kiinnostaa nuo koot, esim. mikä koko sulla on ko. mekosta? Helpottaisi omaa hankintaa 🙂

  0
 6. Mahtava uutinen! Päivämäärä kiinnostaa täälläkin. Mekko sopii sulle tosi hyvin.

  0
 7. Hei, onko tätä mekkoa tullut myyntiin? En ole löytänyt tätä mistään :/

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM