Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRI-YAY!

friday

Jes, perjantai! Tämä viikko on menty meikäläisen osalta jotenkin pikkasen puoliteholla, ehkä viime viikonlopun Blockfest painoi koko viikon, tai sitten nämä sadepäivät ovat salakavalasti lannistaneet fiilistä. Ainakin keskiviikkon saakka tuntui, että maanantai vaan jatkui ja jatkui ja eipä tuota eilenkään mitään voitontansseja toimistolla kyllä tanssittu. Tänään oli vieläpä Pauliinan viimeinen työharjoittelupäivä, joten sekin pikkasen masentaa, haha!

Tänään olenkin viettänyt sitten tuttuun tapaan etäpäivän kotoa käsin ja äsken käytiin vielä kuvaamassa Matin kanssa kahdet eri Zizzi ambassador asukuvat (en olis millään jaksanut, mutta onneksi Matti pakotti). Eka setti päätynee blogiin piakkoin, ehkä jopa sunnuntaina. Viime sunnuntaina luin muuten Konmarin siivouskirjan ja täällä ollaankin tervehditty vaatteita koko viikko oikein urakalla… Sama rumba jatkuu huomenna. Täytyy kirjoittaa tuosta kirjastakin varmasti omat fiilikseni ihan omaan postaukseeni. Muuten ajattelin viettää huomisen ihan kotosalla ja sunnuntaina onkin tiedossa jännää erään musavideon kuvauksissa!

Mutta nyt salille (toista kertaa tällä viikolla) ja ehkä Filmtowniin hakemaan pikkasen karkkia ennenkuin linnoittaudutaan taas sohvaan ja pistetään sarja tai leffa pyörimään. Meillä on taas uusi sarja haussa, ehkä Narcos vuorossa seuraavaksi?

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM