Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 10) – CND SolarOil

En tiedä teistä, mutta ainakin minulla kynsinauhat (kuin myös kynnet) ovat aina talvisin koetuksella. Tuntuu, että kynsinauhat tikkuuntuu koko ajan ja olikin kiva saada yllärinä toimistoon postilaatikkoon paketti CND:n tuotteita, josta tämä SolarOil päätyi heti testiin.

En tiedä onko tämä vaan aivan järjettömän hyvä tuote, vai kuvittelenko, mutta jo yhden kerran jälkeen kynsinauhat olivat paremmassa kunnossa ja kun olen nyt viikon ajan hieronut pisaran öljyä jokaiselle kynnelle, tuntuu että kynsinauhat ovat jo täysin parantuneet. Ja lähtötilanne oli tosiaan paha. Lisäksi kynnetkin tuntuvat saaneen uutta puhtia öljyn myötä. Öljy imeytyy kynsinauhoihin ihan yllättävän nopeasti ja sen tuoksu on todella mieleeni. Tuoksusta tulee mieleen aurinkoöljy, tai joku muu etelän asia. 😀 Öljy on myös tosi riittoisaa, pisara per kynsi riittää. Vaikuttavina aineina tässä ovat jojoba- , manteli- ja riisiöljy sekä e-vitamiini. Suosittelen!

☺☺☺☺☺

CND SolarOil Nail and Cuticle ConditionerCND SolarOil Nail and Cuticle Conditioner 2

Translation: My cuticles and nails loves this CND SolarOil. And I love it’s smell too! I recommend! 🙂

Öljy blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM