Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KATIN SISUSTUSNAVETTA

Tutkin tuossa omia luonnoksiani ja huomasin, etten ole julkaissut vielä tätä postausta Katin Sisustusnavetasta. Melkein viisi vuotta siihen meni, että pääsin vihdoin ihastelemaan ihan navettaan sisälle asti. Monta kertaa on meinattu mennä, mutta vasta nyt kun isä ja äiti olivat kylässä meillä ennen joulua lähdettiin oikein asiakseen katsastamaan Sisustusnavetan anti.

Katin Sisustusnavetta on siis jo eräänlainen käsite täällä Nummelassa ja ostoksille tullaan ilmeisesti ihan kauempaakin. Kyseessä on siis yhdistetty kahvila/myymälä ja tarjolla on paljon vanhaa tavaraa, mutta myös jonkun verran uutta. Meillä menikin hetki jos toinenkin tutkiessa äidin kanssa tarjolla olevia upeuksia ja sillävälin miehet istahtivat kahvikupilliselle ja taisivatpa vetää siinä samalla tonnikalapiirakkapalasetkin. Meidän iskähän oli muuten kovasti fiiliksissä vanhan navetan parsipaikoista ja muista rakenteista, jotka oli säilytetty ennallaan ja niistä riittikin puhuttavaa.

Myynnissä on paljon mm. vanhaa Arabiaa ja lasia ja tavarat on aseteltu esille upeiksi asetelmiksi. Alakerrassa on esim. värin mukaan jaoteltuja osastoja esim. vintage astioista ja yläkerrasta puolestaan löytyy huonekaluista ja muista tavaroista koottuja kokonaisuuksia. Tavaraa on siis kahdessa kerroksessa, eli paljon. Tuntuu kyllä, kun ottaisi aikamatkan menneisyyteen, kun astuu Katin Sisustusnavetan uumeniin. Minä himottelin vähän vanhan kartan perään, mutta tarjolla oli tällä hetkellä ainoastaan Ruotsin karttaa. Äiti puolestaan löysi vaikka mitä mukaan ja Katilla riitti lisäksi kyllä tarinoita kerrottavaksi. Kannattaa siis poiketa kurkkaamassa, jos eksytte tänne Nummelaan.

Katin Sisustusnavetta, Lankilantie 78, 03100 Nummela
Katin sisustusnavetta Nummela Katin sisustusnavetta Nummela aukioloajat Katin sisustusnavetta Nummela 2 Katin sisustusnavetta Nummela 3 PlusMimmi Katin sisustusnavetta Katin sisustusnavetta Nummela 4 5 Katin sisustusnavetta Nummela yhteystiedotPs. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ihan supernätti kuva susta! 🙂

    0
    1. Kiitos kovasti Mimsu! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM