Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Yhden minuutin asukuvat

Mulla on ollut käynnissä koko päivän jatkunut operaatio, eli kirppiskamojen läpikäynti. Tällä kertaa olen tutkinut kosmetiikkavarastojani monta tuntia putkeen ja sainkin ne jo ojennukseen. Kohta siirryn sitten laukkujen kimppuun. Myyntiin plussakirppikselle viikon päästä on siis tulossa aika reilusti myös kosmetiikkaa, joten jos ei koot (L:stä ylöspäin) passaa, niin kannattaa tulla paikalle edes kosmetiikka- tai asusteostoksille. Samalla kun olen käynyt varastojani läpi, tavaraa on lentänyt myös roskiin. Huh, mikä homma ja senkun vaan jatkuu… Lisäksi olen vaihtanut tänään ne makkarin verhot ja pyykkikone ja kuivausrumpukin on laulaneet koko päivän. Äsken sitten nautiskelin itsetehtyjä hamppareita, joita jäi eiliseltä yli. Lisäksi Matti toi mulle kaupasta pussillisen tsinuskitoffeeta. Nam.

Mutta asiaan. Alla olevassa varustuksessa olin tällä viikolla töissä ja päälle valikoitui ensimmäistä kertaa tuo harmaa New Yorkista ostettu Forever 21:n hupparimekko. Mekko on tosi ohutta ja miellyttävää matskua ja ihan todella mukava päällä. Mekon alle tosin joutui laittamaan vähän Finnwear +:n shapewearia alusmekon muodossa, joten se siitä liian rennosta olosta. 😉 Näiden asukuvien ottamiseen tuhlaantui muuten valehtelematta alle minuutti, koska Elsalla oli kova kiire. Mitäpä sitä suotta hieromaan, kun ihan hyvät tuli kertalaakista. Voi kun aina menisi kuvat yhtä putkeen.

Liivi / Vest Primark (UK20) // Mekko – Dress Forever 21+ // Korvikset – Earrings Uhana Design // Laukku – Bag Urban Outfitters // Leggings American Apparel (XL) // Boots Zalando (41)
XL muotiblogi mimmi XL muotiblogi mimmi 2 XL muotiblogi mimmi 3

Translation: We were in terrible hurry, so we took these pics in one minute, hah! But I like the outfit and the pics are fine too. 😀

Saappaat saatu blogin kautta.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Ihan täydelliset värit noissa korviksissa. 🙂

  0
  1. Ne on yhdet mun lemppareista! 🙂

   0
 2. Aivan ihana tuo musta laukku, mistä ostettu? Tahtoo samanlaisen 🙂

  0
  1. Se on tilattu Urban Outfittersilta! 🙂

   0
 3. No oon kyllä nyt vähän kade. Ekat räpsyt on vähättelemättä aina joko liian tummia tai puhkipalaneita tai höpötän silmät kierossa 😀

  Elsalla taitaa siis olla taito hanskassa tai malli vaan niin kertakaikkisen luonteva.

  http://www.peaceandstyle.fi

  0
  1. Hehe, joskus sitä vaan onnistuu! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM