Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#TBT Hei me lomaillaan!!

Jos viime viikolla oli tarjolla oikeita kuvankäsittelyn helmiä, niin nyt pistetään vähintäänkin yhtä hyvää settiä niin ikään viiden vuoden takaa tulille. Oltiin siis lähdössä Rukalle ja saattoi olla, että tuo matka muutti muuten meikäläisen elämän suunnan aika merkittävästi, tutustuin nimittäin tuolla reissulla armaaseen avomieheeni astetta paremmin…

Postaus julkaistu More To Love -blogissa 28.12.2009

Hei me lomaillaan!!

Nyt on aika lomailun. Ollaan jo pidempään puhuttu, että meidän tarttis ehdottomasti päästä johonkin lomalle ja sitten päätettiinkin, että on tartuttava tositoimiin ja nyt tämä väliviikko oli oikein otollinen pienelle roadtripille RUKALLE. Tämä onkin eka kerta, kun Peppi uskaltautuu kohti Pohjoista ja Mimmi onkin viime päivät ahkerasti valmentanut Peppiä talviurheilun saloihin. Tässä kuvatodisteita ja sneakpeakia tulevasta viikostamme! 😉 Enjoy.

Rukalle

Hieman hiihtoa luvassa, Mimmihän on entinen kilpahiihtäjä, joten valmennus on varmasti ensiluokkaista. Valmentaja näyttäis ainakin olevan hyvin innoissaan kuvasta päätellen. Valmennettava muuten on AINA vihannut hiihtoa ja onkin vähän kauhuissaan tulevasta.

Rukalle2

Arezin Jeppe vihjasi, että Rukalla on aurinkoista, joten otettiin vaatetus sitten sen mukaan.. Nähdään rinteessä, meitä ei varmasti voi olla huomaamatta. (Ollaan ne kaks palloa jotka pyörii alas rinnettä kaakaotermari ja läppäri toisessa kädessä)

rukalle3

Tapaturmiakin saattaa osua myös meidän kohdalle. Tavoitteenamme on kuitenkin selvitä reissusta ilman luunmurtumia tai muita haavereita.

rukalle4

Haluttaisiin kovasti myös esim. koiravaljakkoajelulle. Meidän tapauksessa tilanne kuitenkin saattaisi kääntyä enemmänkin näin… Johonkin se koirienkin vetokyky rajottuu.

rukalle5

Mimmin poikaystävä Anssi (Koivuranta) toivottavasti tulee valmentamaan meitä myös mäkihypyssä. Treeneissä ainakin Peppi osoitti luontaista lahjakkuutta ko. lajin parissa..

Nyt lähdemme ajelemaan kohti Kuusamoa. Talvisia postauksia siis ehkä tiedossa, rentouttavaa lomaa haetaan ja se toivottavasti myös saavutetaan.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM