Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Takkipakkomielle!

Apua, enää kaksi yötä reissuun!! Olen tässä parin viikon ajan mietiskellyt mitähän vaatteita sitä tarvitsisi haluaisi shoppailla tuolta rapakon takaa ja tullut siihen tulokseen, että tarvitsen takin. Mielellään pastellisen (vaaleanpunaisen) ja karvaisen. Oikeastaan olen kehittänyt tästä baby pinkistä tekoturkiksesta itselleni jo pienoisen pakkomielteen, surffannut puoli nettiä läpi ja todennut, että jenkkisivustoilla ei karvatakkeja yksinkertaisesti ole. Ei varmaan auta kun kääntää koko New York ympäri, tai sitten vaan suosiolla painella sinne ghettohoodeille shoppailemaan. Luulisi jonkunlaista tekoturkista sieltä jostain löytyvän… Todellisuudessahan voi olla niin, että näytän vaaleanpunaisessa tekoturkiksessa vähintäänkin koomiselta ja koko pakkomielle tyssää siihen, mutta sovittamaan on päästävä!

Simply be pastel fur coat

Luultavastihan sekoan ja ostelen kaikkea muuta ja sitten naputtelen SimplyBeltä tämän kuvan takin tilaukseen reissun jälkeen, mikäli vielä pakkomielle vaivaa. Perus minä.

Oletteko hurahtaneet pastelliseen tekokarvatakkitrendiin? 🙂

Kuva : SimplyBe

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Hannamari says: Vastaa

  Ostin ihan vasta pastellisen karvatakin primarkista ja oli pinkkejäkin 🙂 vink vink 😉

  0
  1. Mietin just eilen, että Primarkissa varmasti olisi… Hitto kun ei ole sinne asiaa lähiaikoina! :/

   0
   1. Arvaappa mitä, mentiin Düsseldorffissa tulomatkalla konetta vaihtaessa piipahtamaan Primarkissa, mut OLIVAT LOPPU!! Voi masennus! 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM