Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupukin pajan haarakonttori Nummelassa

Mentiin tänään joululahjaostoksille. Tajuttiin nimittäin eilen illalla, että viikon päästä keskiviikkoaamuna ollaan jo matkalla New Yorkkiin joulua karkuun joulun viettoon ja kaikki tonttuhommat on hoidettava ennen sitä. Loppuviikkoon onkin sovittuna useampi paikka, jossa pistäydytään tiputtamassa lahjoja ja joulutervehdyksiä ja kyllä, kauempana asuvat puolestaan saavat ehkä kerrankin pakettinsa postissa hyvissä ajoin…

Sanotaanko näin, että ollaan tässä nyt pari tuntia paketoitu lahjoja, muumit ja muut kuviot vilisee silmissä, onneksi nyt aletaan jo olla loppusuoralla. Ja onneksi juhlittiin Savon joulu jo kuukausi sitten!

Onkos siellä jo lahjat hankittu? <:)

DSC_0097DSC_0102 DSC_0106 DSC_0108

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Tänä vuonna ei tule ostettua oikein lahjoja kenellekään. Ollaan sovittu, että ei lahjoja. : ) mun mielestä hyvä niin, koska itse en ainakaan tarvitse mitään ja inhoan sitä jos ihmiset ostaa lahjaksi ”krääsää”. Jää vain sitten lojumaan ja pölyttymään jonnekin nurkkaan. Itse kaipaan vain maaseudun rauhaan ja puusaunaan. : )

  0
  1. Toi on kyllä hyvä päätös! Sen takia meillä suositaan rehellisiä lahjatoiveita, ettei just tulis kovasti tuota ”turhaa” kamaa… 🙂

   0
 2. paketit taidan paketoida vasta aattoyönä klassiseen malliin, yksin punkkua juoden 😀

  0
  1. No, menikö niin kuin ennustit? 🙂

   0
   1. Ei. Paketoin ku elukka mut join rommitotia

    0
 3. Hei,

  hienoa matkaa Jenkkeihin. Me emme stressaa mieheni kanssa joulusta. Lähdemme risteileen, joten on luvassa hienoa yhdessä oloa. Lapset on aikuisia, mutta heillä on niin omat kuviot jo maailmalla. Joten alamme pitää tätä traditiona. Pois täältä, kun on niin harmaata ja muutenkin synkkää, jopa Keski-Suomen korkeudella. Ei muuta kuin Sinulle ja Matille hyvää matkaa. Jykälle ”mehukasta” joulua vaikka herkkujen myötä.

  0
  1. Oi vitsi, risteily ja valmis buffet/ala carte pöytä kuulostaa hyvältä. Toivottavasti oli onnistunut traditio! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM