Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huomenta!

Kotibrunssi 2 Kotibrunssi 3 Kotibrunssi 4

Hyvää huomenta! Täällä nautittiin tänään jo toistamiseen viikonlopun aikana brunssia, kyllä nyt taas jaksaa iltapäiväkahveille saakka. Kohta lähdetään katselemaan Nummelaa ja lähialueita päivänvalossa. Äiti on parhaillaan Jykän kanssa kävelyllä ja me hengataan vielä yöpuvuissa Simpsoneita tv:stä tuijotellen. Tämän päivän agenda on itse asiassa vielä selvittää myrskyääkö merellä, vai uskaltaako vanhemmat pistää paatilla Tukholmaan ja takaisin. Elikkä melko tapahtumatäyteinen sunnuntai taas, heh! 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM