Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 47)

Tuskastelin tuossa pari tuntia sitten FB-chatissa, että tarkoituksena oli tänään kuvailla kotitoimistopäivän kunniaksi kosmetiikkoja, mutta päivä ei tuntunut missään vaiheessa varsinaisesti alkavan. Kunnes, kuin tilauksesta, maahan (tai tässä tapauksessa terassikalusteille) ripotteli kevyen lumikerroksen, joka valaisi heti tätä harmaata marraskuuta yllättävän paljon! Riensin tietysti välittömästi ulos kuvaamaan pitkästä aikaa perjantaipullon, jonka voin luokitella kuuluvaksi heittämällä omiin luottotuotteisiini (jos mulla olisi HG-lista, tämä olisi sillä).

Tuskastelin takkuuntuvien latvojeni kanssa tällä viikolla useampaan otteeseen (täytyypä varata se kampaaja muuten ASAP!) ja keskiviikkona kampaamotukussa piipahtaessani ostoskoriin päätyi muutaman muun tuotteen lisäksi tämä hiustenkasvattajan pelastus, Paul Mitchellin hiuksiin jätettävä Super Strong Liquid Treatment hoitosuihke. Aivan loistava tuote juuri parhaat päivänsä nähneille latvoille, eli minun vaalennetuille, kuiville ja haaroittuneille hiuksilleni. Suihkitaan pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja harjataan läpi. Sitten muotoilutuotteet päälle ja avot. Lupaa vahvistaa ja jopa paksuntaa hiusta, joten tämä tuote on jokaisen hiustenkasvattajan must-hankinta! Normaalisti luotan hoitavampiin käsin hiuksiin levitettäviin voidemaisiin jätettäviin, mutta tämä voittaa monet niistäkin kyllä mennen tullen.

Paul Mitchell Super Strong Liquid Treatment

+ Loistava tuote
+ Kiva pullodesign
+ Riittoisa

– Melko tyyris (suositushinta 38€)

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM