Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Lumberjack

Se viime perjantaina himoitsemani metsuriruutupaita odotteli minua siistissä pinossa JUNAROSEn showroomilla toissapäivänä. JUNAROSEn tyypit olivat tilanneet pressipäivään meille kaikille plussabloggaajille kilpaa himoitsemastamme paidasta ihkaomat kappaleet. Suomeenhan tuo paita ei koskaan myyntiin ilmaantunut, joten sitä saa ainoastaan netistä tilattuna. Puin tietysti eilen heti tuon paidan töihin ja niin teki myös työkaverini, joten kyllä, meillä on nykyään toimistolla myös yhtenäinen pukukoodi...

Nahkatakki – Leather Jacket JUNAROSE (L) // Huivi – Scarf Zizzi // Metsuripaita – Shirt JUNAROSE (52) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (L) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5)
Plus Mimmi blogiRuutupaita Junarose
Ruutupaita Junarose 2
PlusMimmi Ruutupaita Junarose

Mietin tässä eilen tätä bloggaamista. Silloin kun töitä on paljon ja luuhataan pitkää päivää toimistolla ja palavereissa, tuntuu kaikki jutut, siis jopa täällä kirjoituksissa, pyörivän vaan työn ympärillä. Asukuvat otetaan työpaikan oven edessä kesken päivän (jos keretään), työpäivien laatu vaikuttaa pukeutumiseen ja nään uniakin itseasiassa pelkästään töistä. Sitten kun on enemmän aikaa ravata kaiken maailman kissanristiäisissä, ne tapahtumat valtaa helposti blogin (etenkin blogien alkuaikana, jolloin siitä tulee helposti noottia). Kun taas möllötetään kotona ja vapaa-aikaa on enemmän, on myös aikaa testailla kosmetiikkoja ja kuvailla asioita ihan eri tavalla. Niin se vaan blogi kulkee kuitenkin mukana, vaikka elämä muuttuu. Todettava se vaan on, että aikamoista tasapainottelua tämä kyllä on ja blogi helposti kärsii kiireestä ja muusta tietysti ensimmäisenä. No, tämän ajatusvirran jatkeeksi samat sanat mitä joka viikko : onneksi tänään on taas perjantai! 🙂

Paita ja mekko blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Tärkeintä blogissa olet SINÄ. Olet inspiraatio ja innoituksen lähde. Mun puolesta voit kirjoittaa vaikka raviurheilusta joka toinen päivä 😀 Mutta on myös kiva katsella kuvia vaatteista, asusteista ja kosmetiikasta (ihan sama onko ne saatu vai itse ostettu) ja lukea, kuinka ne näyttäytyy sun arjessa.

  Hyvää viikonloppua, Mimmi!

  0
  1. Voi vitsi tää oli kiva kommentti! 😀 Pitäisköhän ruveta ravibloggaajaksi? 😉

   0
 2. Ei mulle tullut mieleenkään yhdistää paitaa mekon kanssa, hyvä idea. Kiitos! Tylsästi (?) olisin farkkujen kanssa laittanut ensi alkuun, nyt on enemmän jo visiota.

  Hyvää viikonloppua 🙂

  0
  1. Toi paita on kyllä niin kiva ja on ollut hauska nähä miten kaikki yhistelee sitä ihan eri tavalla! 🙂

   0
 3. Sulla on aina niin ihanan freesi meikki! Mitä tuotteita käytät kulmakarvojen laittamiseen? 🙂 Mulla on käytössä Anastasia Beverly Hills Dipbrow värissä chocolate, tosi hyvä tuote 🙂

  0
  1. Käytän kulmissa The Body Shopin kulmapalettia. Taitaa olla sävy 03, eli se tummin. Käyttänyt tätä jo vuosikausia. 🙂

   0
 4. Moi! En halua loukata mitenkään, mut onko mulla mennyt ohi blogissa, onko teille tulossa perheenlisäystä? Tietysti kerrot itse kun asia on ajankohtainen mut plussa-mammamuoti kiinnostaa kun itse olen raskaana!

  0
  1. Joo, ei ole mennyt ohi, kun ei ole tulossa! 😀

   Mistäpä moista päättelit?

   0
 5. Kiva ja mukavan rento asu. Minulle tulee nykyään ruutupaidoista mieleen aina sinä. Hyvin assosioitunut minun päässä. 🙂

  En ole juurikaan innostunut lenkkarimuodista aiemmin, kun olen pitänyt lenkkareita aina jotenkin liian muhkeina muualle kuin lenkkipolulle. Nuo Rosherunit näyttävät kuitenkin siroille sinun jalassa ja näin Asoksella harmaat versiot, joihin tykästyin kovinkin kovasti. En vain tiedä onko hulluutta ostaa lenkkarit talvikäyttöön.

  0
  1. Haa! Ihana! 🙂 Ne harmaat Rosherunit on I-HA-NAT! Pelottaa taas ihan kuinka monet tarttuu Nycistä mukaan… 😀

   0
   1. Vastaavatko nuo Rosherunit kokoaan? Katsoin, että minunkin pitäisi ottaa koko 9.5 (US) Asoksen mukaan, kun minun jalka on yleensä 41.

    0
    1. Kyllä ne mun mielestä vastaa! 🙂

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM