Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – B&W

Aikamoinen päivä taas. Olen hujottanut menemään niin Malmilla ysistä asti pukeutumisneuvojakoulussa (en ollut käynyt tuollakaan taas elokuun jälkeen, tosin oon missannut vain yhden oman kerran), keskustassa sompailemassa ja vieläpä Ruoholahdessa Bestsellerin pressipäivillä kurkkaamassa jo kevääseen 2015. Äsken tulin sitten vihdoin kotiin, huh.

Aamu meinasi venähtää pitkäksi, joten vetäsin ponnarin päähän, tuon ylimukavan JUNAROSEn pitsihihamekon alle ja sen kaveriksi tuon Nanson jakun. Korviksiinkin päätyi jopa korvikset, joten korujen uusi koti on osoittautunut yhden kiireaamun perusteella jo hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi! 😉

Jakku – Cardigan Nanso (XXL) // Mekko – Dress JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (L) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5) // Korvikset – Earrings Top Shop // Laukku – Bag MBMJOOTD Mimmi OOTD Mimmi 2 OOTD Mimmi 3

Miltä se ensi kevät sitten näytti? Raikkaalta, pastelliselta ja leikkisältä ainakin kuosien osalta. Mutta ennenkaikkea se tuntui aika pirun kaukaiselta.

Asukuvat: Veera Korhonen

Jakku ja mekko blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Voii, ootpa ollu söpönä! Tyhmää kun ei osuttu samaan aikaan mihinkään :<

  0
  1. Miks myö ollaan näin kiireisiä! :S

   0
 2. oot niin mielettömän kaunis, sisältä ja ulkoa. 🙂

  0
  1. Kiitos ihana Ronja! 🙂 <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM