Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jaa sisustusniksi – saat 100€ Taloon.com -lahjakortin!

Olen kummibloggaajana Bella-blogien ja Taloon.comin Sisustusniksit-kampanjassa, joten nyt niitä paljon toivottuja remontti- ja kotijuttuja tulee tänne blogiin tasaisesti seuraavan parin kuukauden ajan. Tarkoituksena on pienillä muutoksilla, joita kuka vaan osaa itse tehdä, kohentaa kodin ilmettä. Kampanjan aikana vähän mm. tapetoidaan työhuonetta uusiksi ja viimeistellään vihdoin loppuun puolitoistavuotta sitten aloitettu kylppäriremppa.

Joku teistä ehkä muistaakin, että jo ennen kun koko tätä PlusMimmi-blogiani oli olemassa, kerroin More To Love:n puolella meidän rivarikolmiossa alkavasta kylppäriremontista. Fiilistelin muuttuvaa kylpyhuonetta ja saunaa ihan omassa postauksessaan ja kokosin kollaasia silmääni miellyttävistä kylppäreistä ja saunoista. Musta ja valkoinen näyttelivät suurta roolia haaveideni kylppärissä ja lasiseinäkin oli aivan pakko saada. Illat hujahtivat suunnitellessa ja inspiraatiota netistä etsiessä sekä nettikauppoja kolutessa, viikonloput taas juostiin rautakaupoissa ja laattaostoksilla.

Kylpyhuone inspiraatiota

Nyt, puolitoista vuotta myöhemmin ollaan saatu nauttia ”valmiista” pesutiloista ja saunasta jo yli vuoden ajan. Saunasta tosin puuttuu edelleenkin kaide ja kylppäristä valaistus ja listat. Lisäksi vanha kärsinyt ovi kaipaa sekin uusimista ja kaipa tuolle puun väriselle paneelilaipiollekin olisi tehtävä jotain. Yli vuosi on nyt käytetty kylppäriä työmaavalaisin valona, joten toivottavasti pääsen esittelemään valmiin valaistuksen ja koko kylppäri/sauna-kokonaisuuden vihdoin marraskuussa!

sauna INSPIRAATIOTA

Kylppäri on ollut tarpeeksi valmis meille, tyypeille, joiden koti on aina jostain kohdasta ”työn alla” jo pitkään. Jos ihan rehellisiä ollaan, koko reilun neljä vuotta, mitä täällä Nummelassa olen asunut, on tätä meidän 79,5 neliöistä kotiamme jostain kohdasta remontoitu. On maalattu, tapetoitu, hiottu, nakutettu ja listoitettu. Ja jos tekeminen on sisällä loppunut, ollaan siirrytty puuhastelemaan ulos terassin tai etupihan pariin. Suurimpana muutoksena minun aikanani on ollut toki tuo kylpyhuoneen ja saunan kokonaisvaltainen remontti vaaleansinisestä ysärikylppäristä astetta tyylikkäämäksi kotikylpyläksi.

En tiedä osataanko me ikiremppaajat rehellisyyden nimessä koskaan pysähtyä, sillä aina tuntuu, että jotain voisi kotona uudistaa. Entisen makuuhuoneen lintutapetista haaveilin vuoden, kunnes tapetoimme ihan itse (ekaa kertaa molemmat!) vihdoin yhden seinän täyteen lintuja. Nyt makkarin ja työhuoneeni vaihdettua paikkaa, kaipaa seinä jotain muuta, kuin lintuja, joten uusi tapetti on jo laitettu tilaukseen. Se on yksi näistä alla olevan kuvan Marimekko-tapeteista. Arvaatteko ehkä mikä?

Marimekko tapetti

Jos sinulla on oma blogi, kannattaa pian mennä ilmoittautumaan mukaan remonttitouhuun ja jakaa omat sisustusniksit Taloon.comin kampanjasivulla. 20 nopeinta bloginsa mukaan ilmoittanutta saa 100€ lahjakortin Taloon.comin nettikauppaan. Lisäksi palkitsemme kolme yleisön suosikkia lahjakorteilla ja tuotepalkinnoin. Eikun siis vaan pienremonttia tekemään ja tykkäyksiä keräämään! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. hieno sauna

    0
    1. Joo, noista sai kyllä hyvin inspiraatiota! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM