Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AWW x 20!!!

Olen viettänyt tänään etäpäivää istuen kotosalla yli 10h putkeen tietokoneella. Silmät on ihan vinksallaan ja vaihdoin jo äsken tänne yläkerran koneelle, josko tämä pöytäkoneella naputtelu toisi läppärin edessä kököttämiseen vähän vaihtelua. Missähän ne meikän aina koneella pidettäväksi suositellut silmälasitkin oikein on… 😀

Joku teistä saattoikin huomata taannoin Facebook-profiilistani, että mulla on kova mopsivauvakuume! Kuumetta saattoi aiheuttaa, tai oikeastaan entisestään pahentaa, löytämäni Photo Booth-kuvat Jykästä juurikin tältä iMacilta. Kuvissa Jyrki on ihan pieni pötkö vasta meille saapuneena ja kuvia on otettu enemmän tai vähemmän tasaista tahtia tämän yli neljän vuoden yhteiselämämme ajalta. Jotkut kuvista ovat vähän supernoloja omalta kohdaltani (kaikki ei todellakaan oo tässä), mutta katsokaa nyt vaikka sitten hiusteni muutosta (sen huomaa näistä aika hyvin) ja eritoten tuota tuon maailman rakkaimman mopsipojan kasvua! Olisikin pitänyt tajuta alkaa dokumentoida Jyrki aina vaikka kerran kuussa, niin ois saanut tästäkin sellasen siistin ”omistaja dokumentoi koiransa elämää Photo Boothilla joka kuukausi sadan vuoden ajan”-jutun…

Jyka ja Mimmi

Tuo viimeisin oikean alareunan kuva on otettu ihan äsken. Aikamoinen kymppikiloinen komistus mulla. Oikea elämäni mies! ♡

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Loru on kyllä niin rimpula muihin mopseihin verrattuna 😀 Just ja just painaa seitsemän kiloa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Voiii miten pieni. Tosin niinhän nartut on aina uroksia pienempiä <3

   0
 2. Heippa! Aikamoinen koirakuume täälläkin suunnassa! Aika vähän kokemuksia pienistä koirista, isoista enemmänkin. Mitäpä luulet, oisko mopsi hyvä kaveri perheeseen jossa pieniä lapsia? 🙂

  0
  1. Ainakin Jykä tulee hyvin toimeen lasten kanssa, vaikka aika vähän on tekemisissä. Mopsi on kyllä niin herttanen rotu, ettei tosikaan. Ainakin meidän Jykä on ihan sylikoira. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM