Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Diamonds are 4-ever!

Mietinpä tässä vaan, että pitäisikö ottaa nämä aamuseiskan asukuvat aina työpäivien aamurutiiniksi? Yleensä runosuoni ei tähän aikaan sen kummemmin syki, mutta jos mitenkään mahdollista piipahdan istua koneella ennen läppärin laukkuun sujauttamista ja bussiin juoksemista yhden kymmenminuuttisen joka tapauksessa.

Aamukooman ansiosta siis suoraan asiaan. Asussa päällä vuoden takaiset supersuosikit, Primarkin tekonahkaleggarit kuin myös Tukholman Foot Locker-tuliaiset, Addun wedge-sneakerit. Musta peruspaita Gina Tricotista (iäisyyden wanha, joku 5v ainakin) ja tuo bikermallinen jakku JUNAROSEn tämän syksyn mallistoa. Korvissa killuu ehtaa Uhana Designin timanttia, ovat aivan jumalattoman kauniit (ja kevyet!). Kirsikkana kakun päällä vielä HIUSDONITSI tukassa. Näitä metskasin jo viime talvena, mutta ekaa kertaa Ebay jätti toimittamatta mitä ostin, nimittäin neon pinkin hiusdonitsin ja jouduin turvautumaan toukokuussa New Lookin valikoimaan Lontoossa.

Jakku – Jacket JUNAROSE (44)  // Teeppari – T-shirt Gina Tricot (XL) // Leggings Primark (UK20) // Korvikset – Earrings Uhana Design // Sneakers Adidas (9,5)
DSC_0098 DSC_0099 Uhana Design timanttikorvakorut

Jokos siellä ollaan valmiita hiusdonitsin paluulle? 😉

Jakku ja korvikset blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Voi eii, Jyrki on niin ihana! Ostin vähän aikaa sitten tollasen pinkin Baby lips -huulirasvan ja oon tykänny siitä kyllä tosi paljon. 🙂 Oisin halunnu ostaa toisenkin, mutta ne on koko ajan loppu mun vakio-Cittarista. 😀 Ehkä pitää metsästää niitä jostain muualta vielä.

  0
  1. Noniin, ja nyt kommentoin väärää postausta. 😀 Tuohon aiempaan Kesän tykätyimmät -postaukseen piti laittaa!

   0
   1. No panic!

    Baby lipsit on kyllä parhaita. 🙂

    0
 2. Eiih! Ei pysty hiusdonitseihin. 😀 Just tuli telkkarista se Sinkkuelämän jakso, missä Carrie meuhkasi hiusdonitseista. 🙂

  0
  1. Haaa, se! 😀

   0
 3. Nimetön says: Vastaa

  Voiei; ihanat nuo housusi! Onko joku kirjoitettu/kirjoittamaton sääntö, että persevä viiskymppinen täti ei voi (tietty pitkien paitojen yms. kanssa) noihin pukeutua? Uskallanko, muutenkin täällä maalla varsinkin herätän pahennusta pukeutumisellani :/

  0
  1. Tottakai voi pukeutua! 🙂 Kuule anna mennä vaan, älä välitä mitä muut ajattelee ja jos herätät jo valmiiksi pahennusta, niin eipä siinä enää sitten oo mitään menetettävää! 😉

   0
 4. Heidi. P says: Vastaa

  Tosi hienot housut sulla. I like it. Mä tykkään järisyttää, sillä mä en halua hukkua massaan. Vaatteet on mun aatteet. Ja noi korvikset … IHQ . Ihania postauksia sulla. Ja Jyrki on niin ihana ja söpö.

  0
  1. Voi kiitos, ovat ihan yhdet omista suosikeistani nuo byysat. Pukeutuminen saa olla leikkiä, sitä ei kannata ottaa liian vakavasti! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM