Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Red & Grey

Kai sitä kerran viikossa pitäisi vähintään yhdet asukuvat tänne blogiin upata, mikäli tyyliblogia meinaa kirjotella. 😉 Tottahan se toisaalta on, että hellepukeutumiseni on muutaman reissuviikon ajan ollut lähinnä siirtymistä maximekosta toiseen, mutta kun pääsin keskiviikkona kotiin ja vaatevarastoni äärelle, tyrkkäsin maximekot pesuun ja pakkasin mökille mukaan muuta, tosin maxihelmaa sekin, nimittäin hameen muodossa.

Reissun aikana oli minulle kotiin saapunut myös paketti Living Doll LA:lta, jonka plussapuolelta sain joku aika sitten valita muutaman vaatekappaleen. Tuo kuvan Good Vibes-toppi oli toinen valitsemistani tuotteista ja se on päällä ihan tajuttoman mukava. Nuo sivut ovat siis avoimet, eli näin kesällä ilma pääsee kiertämään mukavasti. Oltiin näissä kuvissa lähdössä Nilsiään kylille, joten vedin niskaan lisäksi tuon kimonon, reissun Primark ostoksia siis se, nappasin olalle Brysselistä ostamani MBMJ:n laukun ja jalkaan ne äipälle tuliaiseksi tuomamme Birkenstockit. Uutuuksia siis täynnä tällä kertaa koko asu!

Kimono Primark (L) // Toppi – Tank Living Doll LA (3XL) // Laukku – Bag MBMJ // Hame – Skirt JUNAROSE (Zalando, 50) // Sandaalit – Sandals Birkenstock (40)
DSC_0376
DSC_0386
DSC_0367
DSC_0354
DSC_0351

Rusketus on onneksi näistä kuvista syventynyt vielä muutaman asteen verran, joka on kyllä tosi kiva. Ehdittiin mökilläkin makoilemaan laiturin nokassa parinakin päivänä. Tykkään siitä, kuinka päivettynyt iho näyttää minun silmään yleensä aina raikkaammalta ja paremmalta ja tänä kesänä aurinko on kyllä hellinyt oikein olan takaa. Nytkin touhukkaan ja auringon täyteisen rantapäivän jälkeen olo on ihanan raukea, tosin meidän kämpässä lämpötila pysyttelee kolmenkympin tietämillä yötäpäivää, joten tuulettimelle on totisesti käyttöä.

Mitäs siellä tykätään helteistä? Joko alkaa riitellä, vai grillaatteko itseänne edelleenkin ihan intona? Ja miltäs näyttää pitkästä aikaa asu? 🙂

Paita ja hame blogin kautta saatu.

0

9 Comment

 1. Tuo laukkuhan on tosi kiva! Huippuväri punainen!

  0
  1. Kyllä! Lempivärisi punainen 😉

   0
 2. Kivalta näyttää punainen harmaan kanssa. Myös sun matka-asut oli tosi kivoja. Helle on ihanaa, muistellaan niitä juhannuksen superkylmiä säitä. Kyllä sitä sadetta vielä piisaa, nautitaan nyt auringosta <3

  0
  1. Voi kiitos. Helpoimman kautta, maksimekoissa helteessä 😉

   0
 3. Mulle riittäis nää helteet jo. En oo koskaan tykännyt näin kuumista keleistä. En oo muutenkaan kesä-ihminen ollenkaan. Ja koska en valittanut kertaakaan sadesäistä, niin saan nyt valittaa tästä kuumuudesta! 😀

  Oon muutenkin yrittänyt pysytellä sisätiloissa, vaikka onhan täälläkin kuuma. Välillä käyn pulahtamassa järvessä, mutta sitten taas äkkiä sisälle. 🙂

  0
  1. Onneksi tuo Suomen kesä ei yleensä kovin kauan kestä… 😀

   0
 4. Kimonot ovat ihan uusi tuttavuus, vain kuvissa nyt ihastellut… saattaisi sopia myös minulle käyttöön kun tykkään aina jonkin ”hunttanan” heittää asun päälle 🙂 Laukku kyllä kruunaa huulten kanssa asun. Oi miksi punainen ei sovi minulle??

  Helle saa minun puolesta jatkua, juuri sitä hehkutin omassa blogissa 😀

  0
  1. Kimonot on aivan ihania! 🙂 Taisi päätyä kaappiini tänä kesänä useampikin…

   0
 5. Vieläkö nämä birkkarit on käytössä?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM