Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

”PlusMimmi-blogia kirjoittava Mimmi on pluskokoisten naisten asialla.”

Terkut täältä melkein Kuopiosta! Paahdetaan parhaillaan Pendolinolla kohti Kuopiota. Matka on mennyt ihan mukavasti täällä koiravaunussa uusiin koirakamuihin tutustuessa… Sisko hyppäsi junaan Jyväskylästä (hoksattiin eilen, että hetkonen, tämä sama junahan menee Jyväskylän kautta) ja kohtahan tuota ollaankin jo perillä. Jihaa! Äiti onkin meitä jo vastassa ja sitten nilkka suorana mökille! Äiti lupasi paistaa meille lettuja! <3

Asiasta toiseen, pari viikkoa sitten kävin jutustelemassa Stadi.TV:n tyyppien kanssa plussamuodista. Editoitu pätkä tuli ulos tänään, joten mikäli jorinat aiheesta kiinnostavat, niin kannattaa klikata alla oleva video pyörimään. Hassua nähdä itseään taas pitkästä aikaa toisen kuvaamalla ja editoimalla videolla.

Palataan asiaan mökiltä! 🙂

0

0 Comment

 1. Ihana Mimmi! Hyvin osasit tiivistää ajatuksesi tähän lyhyeen klippiin. Ja näytät hyvältä.

  0
 2. Kiva video ja sä oot aina yhtä symppis, hienoisella savon murteella höystettynä 🙂 Toinen savolainen diggailee 😀
  Oon kyllä ihan samaa mieltä tuosta, että jos joka tapauksessa jostain tuotteista/firmoista tykkää, niin eipä ne kehut, vaikka niistä jotain hyötyä/korvausta saisikin, ole sen turhempia 🙂 Tuntuu, että lukijatkaan ei enää ihan niin kauheena mörkönä mainoksia blogeissa näe. On kuitenkin tosiasia, että kyllä bloggailuun saa uppoamaan ihan järjettömästi aikaa ja on aika iso työ jopa kasata kollaasi tai pari, vaikka se helpolta näyttääkin, kun katsoo vain valmista lopputulosta…

  0
 3. Kiva klippi! Tykkään suhtautumisestasi bloggaamiseen ja elämään yleensä. Positiivisesti jalat maassa 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM