Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sund… Monday!

Olin äsken jo postailemassa innoissani tänne kiirastorstain asua, kunnes muistin että tänäänhän on maanantai! En varmasti ole ainut, joka elää tällä hetkellä sunnuntaita ja koko loppuviikko tulee olemaan varmasti päivien osalta aivan yhtä sekava. No tämä maanantai oli ainakin lämmin ja mukava, ei siis valittamista.

Viime viikon ruokailut ja kuntoilut menivät muuten ihan penkin alle, en ”ehtinyt” salille kertaakaan ja arvatenkin tuli herkuteltua aika tavalla. No söin minä alkuviikosta sitä kesäkurpitsapastaakin, mutta eipä se enää paljon loppuviikosta lämmittänyt… Tuosta ”pastasta” tuli muutama kysymyskin ja itse olen raastanut sitä ebaysta tilaamallani kesäkurpitsapastahöylällä, taisi kustantaa pari euroa ja on ollut kyllä aivan loistava. Sitten vaan ”pastat” pannulle ja joukkoon esim. tomaattimurskaa, sipulia, mausteita ja jauhelihaa, nam. Pääsiäisen herkkupöperöt vaativat ihan oman postauksensa, joten niitä ei tortilloja lukuunottamatta alaosan kollaasista löydy. No onneksi sain viime viikolla nuo uudet lenkkarit Adidakselta (ZX Fluxit), jospa ne motivoisivat liikkumaan vaikka sitten Jykän kanssa siellä luonnossa.

Tämän viikon ehdottomana haasteena ovat nuo blogitapahtumat, joita on kalenteriin merkattu useampikin kappale. Niissä kun tuppaa yleensä olemaan aikamoiset tarjoilut ja vaikka usein skumpasta kieltäydynkin, tekee silti mieli maistaa edes vähän niitä tarjolla olevia herkkuja. Palataanpa asiaan motivaatiomaanantai-postauksen kuulumisten kanssa taas ensi maanantaina! 🙂

13956625685_65ce4b2cf2_b

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM