Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pinkit latvat

Olin jo pitkään arponut mitä oikein keksin näille hiuksilleni, sen verran pitkään mulla on olleet nyt vaaleat latvat ja vaihtelu tekisi terää. No olin tuossa jokunen aika sitten tutustumassa L’oréalin hiustuoteuutuuksiin ja goodiebagista paljastui mikäpä muukaan kuin pinkki hair chalk, jota päätin latvoihini testata.

Tämä ei itse asiassa ole varsinainen hiusliitu, sillä aine on kokonaan nestemäistä. Tuo pinkki neste viedään siis hiuksiin mukana tulevan lappusen avulla (sisäpinta lapuissa on ”samettimaista”), annetaan hetki kuivahtaa ja harjataan läpi. Hiusliiduista poiketen tämä ei jää yhtään mattaiseksi tai karisevaksi ja ainakin minun kärvähtäneissä latvoissa väri on pysynyt jo kahden pesun ajan aivan loistavasti. Tätä voi levittää myös tummiin hiuksiin, mutta luonnollisesti väri ei tule ihan niin kirkkaana esille.

Näitä saa useammassa eri sävyssä kampaamoista ja voin kyllä suositella oikein lämpimästi. Varovasti kuitenkin siellä sitten niiden vaaleiden hiusten kanssa, sillä tämä saattaa jumahtaa huokoiseen hiukseen tosi tiukasti!

14004666723_6d632c9e50_bLevittäminen oli helppoa. Erottelin kuivista hiuksista alueen, jolle halusin pinkin värin levittää.

13981469982_c9fe3304dc_bTuosta putelista riittää useampaan käyttökertaan.

13981497651_9a77e347be_bEnsin levittelin tuotetta ihan itse lappusen avulla.

13961560126_bf9f7d7ec4_o Ja sisko auttoi takaosan kanssa.

13961561686_b19e7a8894_o Latvoista tuli tosi räväkän pinkit!

Olisko tässä potentiaalinen vappuväri ensi viikoksi? 
Ootteko törmänneet näihin L’oréalin Hair Chalkkeihin kampaamoissa? 

 Tuote blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Paljonkos tällaisesta tuotteesta saa maksaa? (: Itekkin kaipaisin jotakin uutta, mutta en tiä mitä! 😀

  0
 2. Oon itse haaveillut monta vuotta pinkeistä latvoista, mutta oma kampaajani ei niitä ole minulle suostunut laittamaan, enkä tiedä miten ne saisi itse parhaiten. Niin, että pysyis kauemmin kuin yhden pesun. 😀

  0
 3. Kävin eilen helsingin keskustassa etsiskelemässä noita, mutta en löytänyt mistään. Toivottavasti ehdin saada tuollaisen kätösiini vielä ennen vappua. Haluan nimittäin ehdottomasti violetit latvat vappujuhlintaan. 🙂 Viime vuonna latvat olivat turkoosit ja rakastin niitä. Mutta en ollut niin tyytyväinen hiusliidun pysyvyyteen. Harkitsin jopa vakavasti värjääväni lavat pysyvästi (tai niin pysyvästi kuin vaan saa) turkooseiksi.

  Jos joku bongaa jossain Helsingissä noita, niin laittakaahan vinkkiä 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM