Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pääsiäistä!

Toivottavasti siellä on ollut rentouttava pääsiäinen! Meillä on koko pääsiäisen ajan ollut vieraita, nimittäin sisko poikaystävänsä kanssa saapui pitkäperjantaina tänne meille ja sitten onkin vietetty laatuaikaa oikein porukalla. Tähän pitkään viikonloppuun on kuulunut hyvää ruokaa (lammasburgereita, avocadopastaa, tortilloja ja brunsseilua), siivoamista ja touhuilua (niin ulkona kuin sisällä), lenkkejä Jykän kanssa Harjulla, kirppiskamojen selkkailua (viikon päästä sunnuntaina sitten nähdään Kierrätystehtaalla, eikö), hiustenvärjäilyä (siskosta tuli ekaa kertaa ikinä vaalea! Ja minun latvasta tuli pinkki!), leffoja ja rentoa oleilua. Eli just loistavaa siis. Nyt on ehtinyt tekemään vihdoin niitä asioita, mitkä on jo pitkään olleet TO DO-listalla ja samalla on hoitunut kunnon kevätsiivous. Vielä kun nuo ikkunat saisi jossain vaiheessa pestyä… 

Tässä muutama kuva kodista, joka on ollut pitkästä aikaa ihan kunnolla siisti. Ja siskosta, joka on aina yhtä siisti tyyppi. Ainakin Jykän mielestä.

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Kaunis koti teillä. Ja hyvältä näyttää brunssiherkut 🙂
    Riina

  2. Anonymous says: Vastaa

    Hei. Mitä tossa hienossa huomio kyltissä lukee? 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.