Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Tutu

Tällä viikolla on ollut kyllä tosi paljon blogitapahtumia. Tuntuu, että niitä toisinaan kertyy ihan liiaksi asti ja joka paikkaan ei pysty millään ehtimään. Tänään olin ensin kauneusseminaarissa Finlandia-talolla kuuntelemassa luentoja, mutta jouduin poistumaan sieltä kesken kaiken Indiskan tapahtumaan, koska olin luvannut kuvata Indiskan kevään ja kesän uutuuksia Kauppakeskus Forumin blogiin. Minähän kirjoittelen sinne edelleen jo neljättä vuotta, hullua, kuinka aika rientää!

Asukuvat napattiin Indiskan tapahtuman jälkeen siinä Klaus K:n edessä ja kameran takana hääräsi tällä kertaa Jonna. Kiva, että nyt jo yleensä valoa riittää ja kuvaajia myös, saa reilusti näitä asuja tänne jakoon. Päällä tänään oli Hannalta Lontoon reissulla ostettu tutu-hame (oliko muuten puhetta, että ostin lennot Lontooseen toukokuulle??) ja pinkkiä. Päivästä tuli heti parempi, kun veti päälle neon pinkin teepparin, vansit ja huulipunan! Ei sillä, että päivä olisi huono ollut noin alkujaankaan, nyt tuntuu että hyviä juttuja tapahtuu! 🙂

Mulla oli koko päivän aika vainoharhanen olo ihmisten katseista ja tuntui että näinköhän tuo tutun helma on kivunnut turhan ylös. Ehkä tyypit vaan tuijotteli että onpas siinä pörheä hame ja whoa kuinka pinkki paita. Tai sitten mulla oli oikeesti helma sukkahousussa ja painelin menemään beiget mummoalkkarit viuhuen (jep, en aamulla löytänyt hädässä muita). Äää.. nyt tää jutun taso alkaa mennä sille tasolle, että tarviin ruokaa ja pian! Onneks Matti tuolla jo jauhelihaa käristeleekin. Huomenna sitten niitä lomakuvia, eikö? 😉


Jakku / Cardigan New Look Inspire (UK20) – T-paita / T-shirt Lindex Generous (XL) / Tutu Tesco (UK22) – Laukku / Bag MBMJ – Sukkikset / Tights Vogue (48-52) – Kengät / Shoes Vans (40)

Sukkahousut blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mahtava asu!
  Lontoo <3 Minä ja mieheni reissaamme Lontooseen pääsiäiseksi. Hanna ystävällisesti keräsi minulle listan mm. Oxford Streetin plus-liikkeistä.

  -KS

  0
  1. Voi vitsi, mahtavaa! Hyvä, että Hanna on auttanut, me ei olla Hanskin kanssa vieläkään ehditty tekemään sitä mun lupailemaa shoppausopasta (tartten Hannan apua, kun en ite osaa sanoo missä ne paikat on jne.) 🙂 Lontoo on kyllä niin huippu!

   0
 2. Niin söpö tuo tutu! Itsellänikin on tyllihame hakusessa, taitaa olla tämä kevään trendi 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂 Tämä on vähän maltillisempi, mitä monilla muilla. Hauska trendi kyllä onkin!

   0
 3. Ihanan pirteä asu. 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂 Kummasti päivä piristyy, kun laittaa kirkasta päälle!

   0
 4. Kaunis, pirteä asu 🙂 Sopii sinulle tosi hyvin.

  0
  1. Kiitos Elena, pinkki onkin mun ”voimaväri” 🙂

   0
 5. Ihanan pirteä asu 🙂 Ja toi tutu, voi rakkaus <3 Miksei suomessa myydä naisille tuollaisia?!!!!

  0
  1. Hehe, mahtavaa, että kolmas kommentti putkeen, jossa mainitaan pirteä! 🙂 No sanopa muuta, toivottavasti tulisi tylliä myyntiin, se kun taitaa olla niin kovin trendikäs!

   0
 6. Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin! 🙂

  0
  1. Kiitos kovasti 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM