Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Punaisen tukan lumoissa

Voi voi voi voi! Mulla on parin tunnin päästä kampaaja, kun yli neljän kuukauden hiljaiselon jälkeen istahdan taas Simon penkkiin. Pakko myöntää, että en oikein tiedä, mitä haluaisin letilleni tehtävän. Törmäsin näihin KC Collectionin kevätkuviin ja menin taas vähän rakastumaan tuohon punaiseen tukkaan. Asiaa ei oikeastaan ollenkaan auttanut se, että eilen surffailin parinvuoden takaiseen synttäripostaukseen, jossa edustin punapäänä. No punaista väriä tuskin ainakaan vielä tällä kampaajakäynnillä päähäni lätkäistään, edessä on nimittäin reilun viikon päästä koittava Thaimaan reissu ja aurinko kun ei erityisesti ole tuon punaisen värin ystävä… Ei sillä, että se helpoin ylläpidettävä olisi noin muutenkaan. Mitähän uudet kylppärin kaakelit tykkäisivät punaisesta fledastani ja jokaviikkoisista värinaamiosessioista?
Idea näissä kuvissa on värin lisäksi tuo leikkaus, jota muotoilemalla saa luotua täysin erilaisen lookin. Näyttää hyvältä ja tekis melkein itekin mieli pätkästä tämä ”pitkä” tukkani lyhyemmäksi… No, ehkä menen ja jatkan vielä tämän kerran samalla tutulla linjalla mitä tähänkin asti: tummaa tyveen ja kirkkautta latvoihin. Niin ja tietysti ne huonot latvat pois. Tiedän. Minusta on tullut hiusnössö! 😉

Kuvat KC Professional, Mikko Rasila 

0

0 Comment

  1. Täällä oli syksyllä kauhea punaisuushimo, I feel you! Ikinä en ole punatukkaa kokeillut, mutta punainen ombre himotti koko syksyn, ja myös kokopunainen pää oli harkinnassa. Jotenkin sain kuitenkin uskoteltua itselleni, että värin ylläpitäminen tulee liian hankalaksi ja kalliiksi ja pitäydyin tylsässä ruskeassa 😉 Tuo sun vanha punapääkuva näytti kuitenkin oikein hyvälle, punainen pukee sua myös! <3

    0
  2. mäki taidan olla hiusnössö ku 10 vuotta ollu punaset hiukset 😀 Välil tuntuu et haluisin muuta väriä mutta 10 vuoden jälkeen punaset hiukset on muuttunu omiksi. Vaikka usein ihailen pitkiä tummanruskeita kiharoita hiuksia. Mutta tummanrukee ei kuulemma sovi ihoni sävyyn. Enkä uskaltaisikaan varmaan vaihtaa….

    0
  3. Salille yms julkisiin paikkoihin pitää roudata aina mahdollisimman tumma pyyhe, näyttää hieman irvokkaalta nimittäin kuin kuivaat hiuksia ja pyyhe on täynnä ”veritahroja” :P. Punanen on kyllä yksi suatanan väri (ehe ehe) pitää yllä, mutta tavallaan myös todella helppo. Lätkin omaan päähäni kaikkia sävytteitä kuparista paloautonpunaiseen ja lopputulos on onnistunut aina, oli väri miten tahansa epätasaisesti yms levitetty :D.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM