Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Matte lipstick

Olen jorissut mattahuulista jo postauksen jos toisenkin ja myös niissä Sini Sabotage look alike kuvissa minulla oli huulilla mattainen huulipuna. Sain tuon kuvien Matte Lipstick-huulipunan Inglotilta vuoden alussa testiin ja pidän siitä kyllä kovasti. Olen alkanut salaisesti jo fiilailemaan kirkkaiden sävyjen rinnalla noita astetta rusahtavampia ”ysäripunia”. Sitä kunnon ruskeaa huulipunaa kuitenkin vielä hetken odotellen, ihan vielä ei ole sen aika…

Veikkauksia kehiin, koska meikäläinen hurahtaa ruskeisiin huuliin? 😉 

Huulipuna blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Hyvältä näyttää!

  0
 2. Mulla on sellanen kunnon mummomainen vanha roosa, mitä käytän arkisin. Tosi ysäri, mutta ei sellanen my so-called life ysäri vaan sellanen maailman tylsimmän kirjastonhoitajan ysäri. Just hyvä!

  0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Minä olen etsinyt sitä täydellistä punaa kauan, sellainen inan verran ruskeaan taittava punainen (ei siis ruskea) ollessani jtn 18v. eräs mies sanoi huuliani suudeltavan punaiseksi… voi olla pelkästään kadotetun nuoruuden metsästystäkin 😉

  Ninnu

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM