Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantai-illan eväät

Muutama herkkukuva eiliseltä perjantai-illalta, kun treffattiin pitkästä aikaa porukalla estenomi-ystävieni kanssa Kartanonkoskella. Meillä meni tietysti myöhään, vaikka vaan istuttiin olkkarin pöydän ääressä ja joristiin. Illan menu piti sisällään italialaista, korealaista ja suomalaista sapuskaa sulassa sovussa. Salaatinlehteen kääräisty possu hapanimelämantelikastikkeella, valkosipulinkynsillä ja currytahnalla terästettynä oli kerrassaan superia! Mahat pinkeinä siirryttiin aamuyöstä nukkumaan ja minäkin jatkoin matkaa Espookyläilyn ja Matin porukoilla vierailun kautta kotiin vasta puolen päivän aikaan. Huikea ilta, mahtavat ruuat ja huiput tytöt, mitäpä muuta sitä perjantaihin ihminen kaipaa! 🙂

0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Kuuleeko aina lasten suusta totuuden? Ei kai. Yhdeksän vuotias oli sitä mieltä että näytät lihavalta lapselta vaatteinesi ja että vaatemuotisi on 80-luvulta! Heidän koulussaan tiedetään mikä on oikeasti muotia 🙂 Kerroin, että omaat mustan nahkatakin ja vaaleanpunaisia lenkkareita josta sait kovat pisteet… heh. Varhain se alkaa.

    0
    1. Hahaha, paras kommentti hetkeen, repeilin ääneen! 😀 Tulevaisuuden stylistilupaus on selkeesti syntynyt?

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM