Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eilisen meikki

Selvisin eilen Helsinkipyörähdykseltä kotiin jo valon aikaan, joten ehdin nappailemaan aamulla kasvoilleni sutimastani meikistä kuvat luonnonvalossa. Ajatus perusmeikkiin panostamisesta on toteutunut yllättävän kivasti ja varsinkin tuo Too Facedin aivan loistava meikkipaletti (esittelin sen jo aikoinaan More To Love:ssa) on päässyt käyttöön luomiväriensä osalta jo useamman kerran. Paletti ja sen luomivärien koostumus on aivan älyttömän hyvä!

Pohja : L’Oréal True Match D3-W3 (Golden beige) 
Aivan paras meikkivoide, jota olen käyttänyt jo vuosikaudet. Tällä hetkellä minulla on tästä käytössä talvinaamaani vähän turhan tumma sävy ja usein kaivankin saman sarjan W1-sävyn ja sekoittelen näistä kahdesta sopivan (se W1 yksinään vetää kasvot taas liian vaaleiksi!). Ellei toisin erikseen mainita, on tämä meikkivoide yleensä ”täydellisen” ihoni salaisuus. 
Kulmat : The Body Shop Brow & Liner kit (03) 
Tämä TBS:n kulmapaletti on aivan täydellinen ja tätäkin olen käyttänyt jo todella pitkään. Edellinen ostos kesti hyvänä nelisen vuotta, jonka jälkeen ostin uudestaan tämän saman, jossa pakkauskin oli ehtinyt jo vuosien mittaan muuttumaan. Aivan paras tuote kulmien viimeistelyyn. En värjää omia kulmiani koskaan, ehostan vaan luonnostaan tummat kulmakarvani ojennukseen tällä.
Luomiväri : Too Faced Sweet Indulgence-paletti sävy Malted Milk Ball *
Mitäpä sitä suotta arkena varjostelemaan, kun yhden luomivärin setti toimii aina.

Ripsiväri : L’Oréal Miss Manga *
Tykkään, mutta kohta on jo aika siirtyä seuraavaan, sillä ripsari vetelee viimeisiään. Toimii nysäripsissäni aivan loistavasti!

Aurinkopuuteri : RiRi x MAC Hibiscus Kiss *
MACin meikkejen kanssa en ole koskaan joutunut pettymään. Tässä paletissa on sekä täysin mattainen arskapuuteri että poskipuna. Älyttömän näppärä ja kivat värit (kuvat linkissä)! Tässä meikissä ei poskilla ole ollenkaan poskipunaa, ainoastaan tuota aurinkopuuteria.
Huulipuna : Yves Rocher Grand Rouge huulipuna, sävy 24. Violine Lumineux  *
En voi hehkuttaa näitä YR:n huulipunia koskaan liikaa. Aivan parhaita ja aivan ihana tämä uusi luumuinen sävy! Suosittelen kokeilemaan!* : Tuotteista blogin kautta saatu. Myös korvikset (Glitter) saatu blogin kautta.

0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Osaatko kertoo jotain vinkkejä, miten punaisuutta kasvoilla saisi pois?:) Oon hirveen punanen aina ja punastun helposti..:s

    0
    1. No mulla on aina punaset posket (olipa kylmä tai kuuma tai sopiva :D) ja siksi käytänkin tuota True Match meikkivoidetta, koska se pysyy kuin tauti ja ei puske punaisuus läpi! Ei ole kuitenkaan ”liian paksu”. Tietysti on punaisuuden neutraloijia (vihreää ainetta) jota voi levittää meikin alle, jos ei millään saa ihon väriä tasaiseksi. Kannattaa käydä ihan esim. Make Up Storen tai jonkun muun merkin myymälässä katsomassa ja pyytää, että voitaisiinko kokeilla 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM