Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Catching fire

Kerroinkin pistäytyneeni jo pari viikkoa sitten oikein porukalla Nälkäpelin jatko-osan, eli Vihan Liekit-leffan ennakkonäytöksessä ja Tennarissa ennen elokuvasalin penkkiin istahtamista napsaistiin myös nämä asukuvat. Itse en panostanut kutsariasuun tällä kertaa ollenkaan, mutta oikeat fanit olivat tietysti pukeutuneet leffan huikean teeman mukaan. Arvostan! Olen kerran ollut Star Wars-elokuvan ensi-illassa (olin serkkujen luona ja he olivat ostaneet liput, Star Wars ei meikään muuten oikein uppoa) ja siellä jos missä oli meininkiä…

Jakku / Cardigan NewLook Inspire (UK22)
Tunika / Tunic NewLook Inspire (UK22)
Leggings Primark (UK20)
Saappaat / Boots Zalando (41)

Arvatkaapas mitä, tällä hetkellä olen Kauppakeskus Forumissa emännöimässä muutaman mammabloggaajan kanssa perheaamua. Forumissa vietetään muutenkin tänään lasten päivää, joten suosittelen pistäytymään, huikeita tarjouksia ja kivaa tekemistä on luvassa koko päivän ajan. Illalla ohjelmassa onkin sitten bloggaajaporukalla The Soundsin keikka Tavastialla ja päästäänpä tapaamaan ja jututtamaan ehkä vähän Majaa ja bändiäkin, joten kiva työntäyteinen päivä taas meneillään!

Mitäpä sinä kysyisit The Soundsin Majalta? 🙂

Saappaat blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM