Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 x Tyylini salat

 

Uusimmasta Olivia-lehdestä löytyy meikän tyylistä aukeaman juttu 5 x Tyylini salat -palstan alta. Juttu tehtiin ja kuvattiin täällä kotonani Nummelassa jo kesällä. Varmasti monelle nuo jutussa mainitsemani tyylini kulmakivet ovat melko selkeät, mutta mikäli ei, kannattaa vilkaista tuo uusin Olivia-lehti. Tai sitten minun Instagram (@plusmimmi), josta löytyy myös palanen tuosta jutusta. Onpa Jyrkikin päässyt tuohon ihanaan pääkuvaan mukaan, aww! 😀

Nauratti, kun juttu oli otsikoitu että ”Menisin Linnan juhliin lenkkareissa!”, sanoinkin, että pukeutumisneuvojakoulun ope varmaan nirhaa minut tuosta ”lipsautuksesta”… No en (ehkä) oikeasti menisi lenkkarit jalassa linnaan, vaikka se tyylilleni ominaista olisikin. Sen verran niitä juhlia kunnioittaisin ja lenkkarityttöyteni kestäisi kyllä sen lipsahduksen, kunhan nyt en ihan tavaksi ota. 😉

Meillä oli tänään (pukeutumisneuvoja)koulussa juuri koko päivä ohjelmassa etiketin opiskelua ja käytiin läpi mm. Linnan juhlien etikettimokia, joita muuten on pilvin pimein. Ihan ahdisti katsoa niitä kuvia, kun eteen tuli koko ajan vaan toistaan räikeämpää etiketin rikkomista. Ilmeisesti minusta on tulossa tämän koulutuksen myötä jonkunmoinen etikettinatsi!

Tänä vuonnahan tuo Linnan pukukoodi on poikkeuksellisesti tumma puku, joka antaa taas naiselle enemmän vapauksia. Pelottaa ihan mitä tästä vuodesta oikein tulee. Linnan juhlat tulee kyllä tapitettua yleensä joka vuosi edes ”taustalla” pyörien, mutta tänä vuonna täytynee taas pitkästä aikaa oikein panostaa. Yhtenä vuonna järkättiin omat pukujuhlat tuona päivänä ja ne oli kerrassaan huikeet. Katotteko muuten Linnan juhlia? Entä onko nämä kaikki pukeutumiskoodit muuten teille selkeitä vai pitäisikö minun jossain vaiheessa tehdä näistä jonkunlaista yhteenvetoa tänne?

Pukeutumisneuvojan hommista puheenollen, olen saanut viime aikoina useampia kyselyitä sähköpostiin esim. pikkujoulupukeutumisesta, talvihäistä jne. Palailen näihin vastaillen suoraan ihan ajan kanssa, kunhan ehdin. Viestit ovat siis tulleet perille, mutta vaativat myös minulta kunnolta paneutumista asiaan, joten malttakaa mielenne, en ole unohtanut teitä näissä asioissa minua lähestyneitä! 🙂

Mutta kun kerran jo eksyin aiheesta, niin haluan vielä kiittää kaikkia jo minua Curvy Blog Awardseissa äänestäneitä, huikea nousu! Vielä on pari päivää aikaa äänestellä. Eilen mulla oli salaisena tavoitteena 200 ääntä, mutta koska se näkyi menevän ihan heittämällä rikki, niin seuraava ei niin salainen tavoite nyt olisi toki se TOP10! Löydyn tällä hetkellä tuolta jo neljänneltä riviltä, huh! <3

Nämä alla olevat kuvat ovat behind the scenes-kuvia niistä 5 x Tyylini salat -kuvauksista kesältä.

Olitteko jo huomanneet tuon jutun Oliviassa?

Mukavata perjantaita sinne, mulla ainakin on hyvä fiilis! 🙂

0

0 Comment

 1. Jonkin sortin yhteenveto vois olla paikallaan kyllä 🙂

  0
 2. Joka kerta sattuu silmiin kun näen linnan juhlissa naisvieraalla hiukset auki… Tai kun korut eivät mätsää puvun kanssa tai ovat väärän pituisia TAI kun näen isoja kaula-aukkoja ja kaulassa on semmoinen pienenpieni piiperryskoru :D. Mutta se tukka auki on ehkä top vitosten joukossa, hrrrr. Eikö ihmiset osaa vai eikö välitä?

  0
 3. Adalmiina says: Vastaa

  Kyllä kiitos, mielelläni lukisin pukeutumiskoodeista, sillä ne tuottavat monesti päänvaivaa!

  0
 4. Sellainen etikettimokat-postaus olis kyllä kiva, vaikka itse olenkin sitä mieltä, että moiset ”mokaajat” ovat useimmiten kyllä juhlien suola ja pipuri! Erottuva pukeutuminen on ihan huippua- rakastan katsoa ihmisten tyylejä kaikkine mokineen – olisimpa yhtä rohkea pukeutuja itsekin.Perustyylikkäitä on pilvin pimein, samoin samasta muotista valettuja ruotsalaisketjujen mannekiineja.Mitä se haittaa että on vähän mautonkin välillä, silmän iloa meille taviksille.

  0
 5. Joo, täytynee kirjoitella jossain vaiheessa! 🙂

  0
 6. Haha, juuuuurikin näin! 😀

  0
 7. Pidetään mielessä! 🙂

  0
 8. Näinhän se on! 😀

  0
 9. routapisara says: Vastaa

  linnanjuhlien etikettimoka postausta kiitti!! :))

  0
 10. Tämmönen hölmö kysymys pukeutumisetiketeistä tuli mieleen ; esimerkkinä nyt vaikka linnan juhlat, vaikka aika ääripään juhlat ovatkin, niin jos sinne talsisi rempseesti etiketeistä välittämättä omassa tyylissään, niin päästäisivätkö edes sisään? Siis jos nyt tosiaan joku esim. tennareissa, rokkifarkuissa jne haluaisi mennä?

  Itsehän olen sitä mieltä, että sinne minne en itsenäni, omalla tyylilläni, sisään kelpaa, en edes halua mennä. Eli sinänsä oon kaikenmaailman pukeutumissääntöjä vastaan – rajoitetaan ihmisten luovuutta ja itseilmaisua.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM