Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sushi sunnuntai?

 

… Ei vaan perjantai! Perjantain agendalla oli myös sushin syönti, joka toteutettiin ystäväni Pauliinan kanssa Lasipalatsin Itamae-ravintolassa. Sushi on helposti yksi lempiruokiani ja minun tekee melkein aina mieli sushia. 😀 Viime sushin syöntikerrasta on tosin jo yli kuukausi, joten kun City lähetti minulle lahjakortteja SYÖmään, tiesin heti, että aion nautiskella mitäpä muutakaan kuin sushia ja tarjota annoksen vielä ystävällenikin.

Mielestäni Itamaessa sushi oli ennen parempaa, mutta nykyään enää vain kohtalaista. Kokemus ei siis ole mikään tajunnanräjäyttävä, jos on päässyt maistelemaan sushia jossain huippupaikassa, mutta kyllä tuosta annoksesta sen kympin maksaa. Harmittaa, että sushi on niin kamalan hintaista Suomessa, mm. viime Berliinin reissulla setti erikoissusheja (20 palaa) + seaweed salaatti, maksoi juomineen vain 20€. Suomessa vastaavanlaisesta annoksesta olisi saanut pulittaa helposti tuplat.

Itamae SushiNoniin… Nyt tuli sitten taas näitä kuvia katseltuaan sushihimo! NOM! 😀

Onkos siellä sushin ystäviä?

Ps. Mikäli mielit saada itsellesi kaksi lahjakorttia SYÖmään vaikka nyt sitten sitä sushia, suosittelen vilkaisemaan MTL:n Facebookin! 🙂

Lahjakortit blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. HIMSKATTI MIMMI. Paluumuutin Saksasta kotikonnuilleni Itä-Suomeen viikko sitten ja täällähän ei muuten saa sushia ei sitten mistään ! Totuin ulkomailla asuessa siihen, että sushia löytyi todella edullisesti melkein joka kulman takaa ja nyt oon niiiiin pulassa. Oon etevästi onnistunut välttelemään sushikiusauksia tähän asti (huima viikko, wou), mutta sitten meet ja postaat jotain tällästä ! APUA. 🙁 Vaadin sushikotiinkuljetusta Helsingistä, kiitos !

    0
  2. Mä niiiiin odotan että Itiksen Hanko sushi aukeaa. Nyt en ole kyllä pariin viikkoon käynyt kurkkimassa, onko jo auki mutta sitten on hyvä syy vierailla siellä tiuhempaan 😉

    Olen superlaiska tekemään sushit itse, mutta tarvittaessa hoituu. Riittävästi vaan wasabia ja soon siinä!

    (Ja nyt on nälkä, hih)

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM