Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SILITTI HILJAA ENKELIN SIIPI, KAUNEINTA KAIKISTA KÄYTTI. ONNEN OVESTASISÄÄN HIIPI, TODEKSI TOIVEET TÄYTTI.

Reilu vuosi sitten näihin aikoihin olin Senegalissa Sisters for Education-reissulla muutaman muun Pohjoismaisen bloggaajan kanssa. Viimeisenä päivänä torilla tyttöjen (ja oman henkivartijan…) kanssa kierrellessä törmättiin kojuun, josta sai ostaa häkissä pyristeleviä lintusia, lausua mielessään toiveen ja lähettää lintu toive mukanaan vapauteen. Minäkin ostin pari ja lähetin tietysti toiveikkaana toiveet taivaalle. Nyt reilun vuotta myöhemmin ainakin yksi näistä toiveistani on toteutunut ja saan tänään olla mukana maailman suloisimman tyttövauvan kastejuhlassa. :´ )

Olin täysin unohtanut, että Emily tallensi tuon toiveiden täyteisen hetken kameraansa, kunnes tällä viikolla törmäsin pöytäkoneellani näihin kuviin. Tätä tulevaa kummia ainakin jännittää tänään, mutta kyllä jännitti tuo pieni pyristelevä lintunen kädessäkin… Tänään toivon tulevalle kummilapselleni paljon toteutuvia toiveita ja onnistumisia vasta aluillaan olevassa elämässä. Vaikka elämä olisikin välillä yhtä pyristelyä, kannattaa pyristellä, sillä pienestä pyristelystä koittava vapaudentunne on kyllä mitä mahtavin!


Toiveiden ja haaveiden täyteistä sunnuntaita sinne!

0

0 Comment

 1. Kyl ihmiset sit käyttää eläimiä mitä hirveimmillä tavoilla hyväkseen.. 🙁 Noiki kaikki toiveet varmaa käy paremmin toteen, ku päästää linnun samalla vapaaks.. Huoh.

  Siis hienoo,et lintu pääsi vapaaksi pienestä häkistä, mutta samalla siinä tuetaan eläinrääkkäystä.

  0
 2. Ihana postaus!!!! Onnea uudelle kummitädille! <3

  0
 3. Näinhän se on. Itse tulin koko tilanteeseen vähän myöhässä (haahuilin varmaan tapani mukaan tutkia kojuja vähän muista jäljessä) ja siellä läheteltiin lintuja lentoon. Jännä, koska muistaakseni tuo ei ollut mikään turistitori (Dakarissa ei kovin paljon mielestäni muutenkaan ollut turisteja).

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM