Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Double leather in Stockholm

 

Voi apuva! Eilinen meni täysin Tukholman humussa, ensin kömmittiin aamulla ulos laivasta (mites se koko Silja Serenaden New York-clubin tanssilattian omistaminen kahdestaan Piukun kanssa kahden aikaan yöllä, kun muut jo vetelivät sikeitä hyteissään), seikkaitiin satamasta hotellille ja päivän ohjelmassa oli myös MOOD-kauppakeskukseen tutustumista. Hotellipyörähdyksen ja pikalaittautumisen (miksi aina tulee kiire?!) jälkeen jatkettiin Globenin katolle Skyviewn kyydissä ja tietysti se illan huipennus oli se eniten odotettu, eli Jay-Z:n keikka! Nyt aamulla ääni on lähtenyt ja jalat monen tunnin tanssimisesta edelleen hellänä. Tukholma pistää parastaan, joten pitemmittä puheitta nyt tutkimaan kaupungin tarjontaa vielä ennen paluulaivan lähtöä. Palataan! 😀

Takki / Jacket New Look Inspire (UK20)
Collegetakki / Varsity Jacket New Look Inspire (UK20)
Hame / Skirt New Look Inspire (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots Zalando (41)Saappaat blogin kautta saatu.

Kuvat Saara Sarvas.

 

0

0 Comment

  1. AH! Aivan ihana asu!! Mustan nahan ja viininpunaisen yhdistelmä ei koskaan petä. Upea!

    0
  2. Voi kiitos, olen samaa mieltä! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM