Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Dots

Mukava aamu tänään. Herään, käyn suihkussa ja istahdan koneelle suunnitelmissa laittaa nämä asukuvat blogiin. No, netti ei toimi. Huomaan että sähköt on kokonaan poikki. Seuraava 15minuutin aika elämästäni kuvastaa hyvin riippuvuuttani sähköön. Menen vessaan ja rämppään katkaisijaa, ajattelen että lamppu on varmaan palanut, hetken päästä muistan, että tosiaan ne sähköt on poikki. Menen keittiöön otan aamusmoothietarpeet esille, niin tosiaan ne sähköt on edelleen poissa, jää smoothie tekemättä… Päätän föönata hiukset, tai ehkä en sittenkään. Suoristaakin olis kiva, tai jätetäänpä tällä kertaa sekin väliin. Istun pöydän ääreen meikkaamaan ja vilkaisen uunin digitaalikelloa, pimeänä, yllätys yllätys. Meikkailen kaikessa rauhassa, kunnes jääkaappi hurahtaa päälle. Ryntään samantien koneelle tekemään tätä postausta edelleen märillä hiuksilla. 😀

Tämä asu päällä lähdin eilen kyläilemään Kirkkonummelle (teki mieli kirjoittaa, että karkuun meidän Blogistania-jaksoa). Blogistaniasta lisää huomenna, täytyy kaivaa behind the scenes-kuvat eka esille jostain…

Liivi / Vest New Look Inspire (UK20)
Mekko / Dress Finnwear + (XL)
Kassi / Bag Marimekko
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots New Yorker (40)


Nyt föönaamaan ja suoristamaan ne hiukset pikatahtia ja kohti puolen bussia ja Helsinkiä. Tänään ohjelmassa pari palaveria ja illasta Leijonasydän-leffan kutsuvierasnäytös! Odotukset pätkän suhteen ovat korkealla, traileri ainakin on sen verran huikee! Onko joku jo nähnyt tuon?

Palataan!

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. fashionista says: Vastaa

  oot tosi ihana:)<3 kiitos mahtavasta kalenterista meikäläisen hektinen aikataulu ranskassa pysyy kasassa sen avulla:)

  0
 2. Mie justiinsa kattelen tallennukseen mennyttä Blogistania-jaksoa teistä ja voi että. Tekisi mieli päästä teitä halaamaan <3 Ootte niin lutuisia. Teillä on söpöt puheäänet :3

  0
 3. Mä en kestä, sä oot niin ihana ja Peppi myös! Jokaisen ihmisen pitäs ottaa teidän elämänasenteesta mallia, jokaisen tulisi katsoa peiliin ja hyväksyä se, että sieltä katsoo takas oman elämän tärkein ihminen eli oma itse. Eikö ole järkyttävää, että suurinosa ihmisistä ei hyväksy/rakasta itseään, sehän kuulostaa jo ihan hullulta! Sen tyypin kanssa joudut kuitenkin koko elämäsi olemaan! Mutta löpinät sikseen, sä oot ihana ja energinen ja niin super kaunis! Lisäksimulle tulee aina semmonen fiilis, että sä oot varmasti ”oikeessa elämässä” ihan loistava ystävä! Ihanaa syksyä!

  0
 4. Aivan pakko tulla sanomaan tänne moi! Katsoin eilen blogistanian ja voi, että kuinka mukavilta ja hyviltä näytätte Pepin kanssa. Ilo on ollut seurata teidän yhteistä blogia ja nyt molempien omia. Olin siis kokonaan unohtanut seurata teidän kuulumisia noin pariin vuoteenIn, mutta siihen tulee ehdottomasti muutos, niin hyvä mieli tuli kun näin teidät ruudussa. Ja mitä tulee tosiaan teidän tyyliin, niin en voi muuta sanoa, kuin härregud näytätte hyviltä!
  Ihanaa syksyä ja talvea <3.

  ps. Saanko muuten ehdottaa postausaihetta… HUULIPUNAT. Milloin aloit käyttää punia? minkälainen kokoelma punia sulta löytyy? mitkä on lempparivärit? jne jne. Syy pyyntöön on se, että mulla on läjäpäin huulipunia kotona, mutta nössö kun olen niin ei rohkeus riitä astumaan ovesta ulos puna huulilla! Rohkaisua kaipaan siis ja uskon (toivon) etten ole ainoa…

  0
 5. Siis aivan mieletön toi nahkaliivi!
  Näin kanssa tuon Leijonasydän trailerin, ja vaikutti aika mielenkiintoiselta 🙂 xx

  0
 6. Mulla on toi sama liivi mutta en tiä miten sitä yhdistäisin voisikko antaa jotain vinkkejä 🙂 ?

  0
 7. Uih, katselin äsken areenasta teidän Blogistania-jakson. Ihania ootte, edelleen! Ja toi sun mekko on kans ihana! Kateellisena katselen myös tuota Marimekon kassia. Ehkä mäkin sen vielä joku päivä saan haalittua itselleni. 😀

  0
 8. Heips, kiva tämä sinun blogi, niin näkee isokokoisemmatkin ihmiset vinkkejä tyylikkääseen pukeutumiseen. Sitä vain mietin, että etkö mieti ylipainoasi lainkaan terveyden kannalta? Sillä ylipainohan on suomalaisten yksi yleisimpiä sairauden aiheuttajia..

  0
 9. Toi mekko on aivan ihana, näyttää tosi hyvältä!! 🙂 oon yrittänyt etsiä netistä, mutta ei tuu vastaan. Mikä on mekon mallin nimi? 🙂

  0
 10. Tuo mekko on tosi kiva, ostaisin heti itsellenikin, jos tulisi vastaan. Tuo harmaa ei oo ollenkaan niin kiva, kun tuo sinun. 🙂
  Pakko täällä kysyä, että löytyisikö vinkkejä sulta tai lukijoilta, mistä voisi löytyä jotain kivoja kuviollisia legginssejä? Ruutua, raitaa, kukkaa, palloa tms. Ja trikoisia mieluummin talvea ajatellen.
  Live-kaupat ois iso +, mutta nettilinkitkin otan ilolla vastaan! 🙂

  0
 11. Kiva kuulla 🙂 Mukavaa syksyä Ranskaan!

  0
 12. Voi ei, kiitos 🙂 Täytyy syleillä, kun törmätään!

  0
 13. Olen samaa mieltä! 🙂 Kiitos kivoista sanoista!

  0
 14. Tervetuloa taas mukaan! 🙂 Kiva kun tulit!

  Huulipunapostausidea laitettu korvan taa!

  0
 15. Kiitos! Se on jäänyt aika vähälle käytölle, täytynee korjata asia!

  0
 16. Sehän käy tosi monen kanssa, joko tuolleen mekkoon yhdistettynä, hameeseen ja paitaan tai farkkuihin. Oikeestaan ihan mihin tahansa 🙂

  0
 17. Kiitos.

  Tuota kassia ei muuten voi ostaa, vaan sen saa ”kaupan päälle”.

  0
 18. Kiitos 🙂

  Seuraan omaa terveyttäni ja toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa. Ylipaino ei välttämättä aiheuta sairauksia, mutta sairaissa ihmisissä on myös ylipainoisia 🙂

  0
 19. Joo, tykkään kanssa enemmän tästä valkopalloisesta.

  Leggareita löytyy aika hyvin nettikaupoista, tsekkaa ASOS ja New Look! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM