Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE SPRING 2014

 

Nämä kuvat Junarosen kevätmallistosta ovat seisoskelleet koneellani jo pitkään ja tulivat mieleen taas toissapäiväisellä showroom-vierailulla. Napsin sieltä taas kasan kuvia aivan ihanista yksityiskohdista, jotka eivät silmääni osuneet vielä tuolla Kaapelitehtaalla loppukesästä järjestetyssä tapahtumassa. En mahda sille mitään, että merkki on pitkästä aikaa todella positiivinen asia plussapukeutumisessa ja siksi saatte siitä myös täältä tiuhaan tahtiin lukea! 🙂 Kuvissa seikkailee muuten myös toinen pyllerö, Tyyliä Metsästämässä-Veera, jonka kanssa pengottiin kahdestaan kaikessa rauhassa tuolla Junarosen osastolla aivan intona! 😀

Kuten kuvista voi huomata, vaikka minkälaista löytyy ja kaikesta en pidä kyllä minäkään, mutta mahtavaa, että valikoimaa kerrankin on kunnolla! Jos näihin kuviin on uskomista, niin mulla taitaa olla luvassa pukeutumisen suhteen aikamoinen Junarose kevät 😀 Itse asiassa kevät voisi minun mielestä oikeestaan ensi vuonna tulla vaikka vähän etuajassa… 😀

0

0 Comment

 1. Ooh… Ostin justiinsa Newlook-tilauksen (se nahkahame, sinun innoittamana ;)) yhteydessä erään Junarosen perustopin pitsiyhsityiskohdilla, en malta oottaa… 😀

  Noista on pakko saada _vähintään_ toi e-e-p-p-i-n-e-n leoparditrenssi!!! Ehkä innostuin siitä liikaa…? 🙂

  Ihan p.s. vielä, että en ole koskaan varmaankaan edes More to Love:n aikana kommentoinut sinun/teidän blogejanne, mutta pakko tässä ihan sanoa että IHANA blogi! Kuulin myös taannoisen radiohaastattelusi sattumalta 😉

  Hyvää syksyä! 🙂 Ja terkkuja Jykälle!

  0
 2. Voi toivottavasti sinäkin pidät siitä, se on yks ihan mun lemppareita!

  Minä ihastuin kans siihen leotrenssiin! Tulispa jo kevät!

  Kiitti kun kommentoit 🙂 Jykä lähettää pusut takas! 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM