Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Finnwear Plus dress with contrast side panels

Finnwear lähetti minulle Finnwear Plus-malliston mekon, jonka mätsäsin viime viikolla siihen Lumenen huulipunaan (tai toisinpäin). Olinkin fiilistellyt noita ”contrast side panels”-mekkoja jo tovin ja kyllähän nuo nätisti minunkin pötköön keskivartaloon vähän uumaa huijaa 😉 En sentään bodycon-malliseen vielä uskaltautunut, parasta ehkä vaan jatkossakin pysytellä näissä vähän löysemmissä malleissa. Pitäisikin muuten joskus tehdä vertailua että miten sitä voikaan sama ihminen näyttää erilaiselta erimallisissa vaatteissa. Ja note to self: ensi kerralla pue myös tuon alle alusmekko, jolla saapi vähän muhkuroita suoraksi. Muttakun nyt oli kiire siskon poikaystävän synttäreille ja vasta näissä kuvissa makkarat (=totuus) paljastuivat! Eipä sillä, kyllä tuo mekko keräsi kehuja ihan kaikkine makkaroineenkin. 😉


Mekko / Dress Finnwear Plus (XL)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots Marc Jacobs (9) eBay


Pakko kyllä mainita, että minulle tuosta Finnwearista tulee aina ensiksi mieleen yöpaidat, mutta merkillähän on ihan oikeasti tosi kiva plussamallisto!

Mitä ajatuksia Finnwear teissä herättää? 🙂

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Finnwearista erittäin positiivisia ajatuksia ja kokemuksia: hyvin istuvia paitoja, tosi kivat kuosit ja värit sekä kestävää materiaalia.

  0
 2. Hei!

  Huippukiva mekko, tosin omaan makuun paita-pituudessa. Olenkin jo pitkään miettinyt sitä, miksi lähes kaikki plussamallistojen mekot merkistä riippumatta ovat ns. minimittaisia. Olenko ainoa jolla ei ole halua reisiään, ja tuulisella säällä ehkäpä myös takapuoltani, esitellä? 😀

  Olisi muuten älyttömän kiva jos voisit tehdä postauksen kunnollisista alusvaatteista. Siis mistä löydät parhaat vermeet niin alushousujen, rintsikoiden kuin alusmekkojen/pullukankurojienkin suhteen?

  0
 3. Mulla on finnwearista oikeestaan vaan kutistumis- ja ”kieroutumiskokemuksia”. En siis uskalla lähteä heidän linjalleen päällysvaatteissa, pyjamissa sensijaan on aiVan sama kiertääkö saumat, lörpöttääkö hihat rumasti, ja onko vaate salmiakin mallinen.

  Jotain hyvääkin pitää varmaan sanoa, niin tykkään kovasti tuosta violetin ja mustan väriyhdistelmästä.

  0
 4. Sharleen says: Vastaa

  Oikein kiva mekko! Sopii sulle kivasti! 🙂

  0
 5. Joo, tykkään! Tyylikäs mekko, kiva leikkaus. Finnwear taitaa sitä paitsi valmistaa vaatteensa Suomessa tai ainakin Euroopassa, jos oikein muistan. 🙂

  0
 6. Samoin! Se minun yksi musta-valkoraidallinen mekko on ihan älyttömän hyvässä kunnossa edelleen monen vuoden käytön jälkeen 🙂

  0
 7. Joo, tuosta keskusteltiinkin jo aiemmin, että mikä on mekon ja tunikan ero 😀 Mulla tuo peitti mukavasti takapuolen niin luokittelen sen mekoksi 😉 Oikeesti tuo taitaa olla kuitenkin tunika.

  Hyvä idea, tosin itse käytän tosi vähän niitä läskinkurojia vaatteiden alla. Ainoastaan yleensä juhliin mennessä vähän silottamassa muhkuroita, mutta muuten kyllä pärjään ilman. Alusvaatteet puolestaan ostan Changelta, olen käynyt liikkeessä yhdessä myyjän kanssa löytämässä kokoni ja sitä tilailen sitten aina netistä tilaisuuden tullen 🙂

  0
 8. Oho! Erikoista. Ei nimittäin ole minulla tapahtunut. Oletko ollut yhteyksissä heille päin asian tiimoilta?

  Minäkin tykkään siitä violetti-musta-combosta! 🙂

  0
 9. Kiitos kovasti 🙂

  0
 10. Näinpä! En ole ihan satavarma, mutta Nanson tehdas ainakin on Nokialla, joten valmistettaisiinko Finnwearkin sitten siellä? Lapussa lukee, että valmistuttaja Nanso Finland. 🙂

  0
 11. Finnwear plussasta löytyy myös alusvaatteita!

  0
 12. Olen rakastunut täysin NANSON vaatteisiin ja kuvittelin myös finnwearin olevan yhtä laadukas mutta EI! Ostin mekon (ei mikään halpa) ja jo ensimmäisessä pesussa se oli täynnä nukkaa..Mitä?? No lähetin mekon tehtaalle ja sain takaisin kirjeen että on ihan NORMAALIA JA NÄIN KUULUUKIN KANKAAN KÄYTTÄYTYÄ!!!!! SIIS MITÄ??? no ei enään eksy mun kaappiin ja käyn kyllä vielä liikkeessäkin mainitsemassa kun sille paikkakunnalle menen.

  0
 13. Minullakin on Nansot kestäneet hyvänä vuosikaudet, mutta ei kyllä ole valittamista ollut Finnwearin laadussakaan.

  Erikoista kyllä… Kannattaa käydä vielä tosiaan liikkeessä näyttämässä!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM