Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Laatikollinen lakkoja Lumenelta.

 

Lumene lähetti minulle laatikollisen lempimarjojani, nimittäin lakkoja. Ihan pienestä saakka olen rakastanut lakan makua ja harmittaa totisesti, että lakkaa on vähän hankalaa välillä saada ja silloin kun saa, on se hinnaltaan aika tyyristä. Kaivelin viikonlopun Savo-reissuiltakin vanhempieni pakastimesta rasiallisen lakkoja mukaan ja niitä nyt sitten säästelen spesiaalitilanteeseen. 😀 Onneksi lusikallinen tuota Lumenen paketista kosmetiikkatuotteiden lisäksi yllärinä paljastunutta lakkahilloa pelastaa puuron ihan tavallisena arkiaamuna, eipähän tarvitse noihin aarteisiini, eli pakastelakkoihin vielä kajota! 😉

Lakkapaketti piti sisällään:

1. Bright Now Vitamin C -päivävoiteen, jonka kiikutin siskolleni kokeiluun. Siskolla oli sattumalta käytössä juuri tämä samainen voide, hän kun vannoo Lumenen päivävoiteiden nimeen. Paljastettakoon, että itse en siis päivävoidetta ollenkaan käytä…

2. No sitä suomalaista Meritalon kivetöntä lakkahilloa. Nam.

3. Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail- seerumin, johon olen itse kovasti ihastunut. Heitin sen kasvoille myös eilisen kuorintanaamion jälkeen. Tämä on siis tehohoito etenkin kuiville kasvoille ja illalla levitettynä takaa kyllä pehmoisen nassun seuraavaksi päiväksi. Aivan loistava tuote syksyyn ja talveen, kun iho alkaa taas kuivumaan. Parasta tässä seerumissa on myös se, että tuotteessa on kaksi erillistä kerrosta, jotka täytyy ensin kunnolla sekoittaa ennen käyttöä, jonka jälkeen ne palailevat tovin päästä taas erilleen…

4. Bright Now Vitamin C BB-seerumin joka jätti ihon pinnan todella tasaiseksi, kuten BB-voiteella on tapana, mutta tämä on kuitenkin perus BB-voiteista poiketen kokonaan väritön. Eli käytännössä siis oikein oiva pohjustutstuote meikin alle. Tuote lupaa nimittäin auttaa ihon pysymistä mattapintaisena, siloittaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Oma meikkivoiteeni ainakin pysyi mainiosti paikallaan tämän BB-seerumin päällä.

Koko Bright Now-sarja on siis heleyttävä ja kaikki näistä tuotteista sisältävät suomalaisen lakan antioxidantteja (C-vitamiinia), eli yhdisteitä, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, kuten esim. ilman saasteilta.

Puhuttelevatko nämä Lumenen lakkaisat tuotteet? Entä muuttuuko ihonhoitorutiinisi syksyn tullen?

Ps. Vielä on muutama päivä aikaa osallistua Bright Now-skabaan Nude– tai Strictly Style-blogeissa!

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mä oon käyttänyt jo pitkään Lumenen jotain c-vitamiini sarjan heleyttävää kasvovoidetta, jossa on kans niitä antioksidantteja mitä lie. Oon tykännyt siitä tosi paljon!

  Ja HILLAThan ne kyllä on hyviä 🙂 Jängällä kykkimisestä en niin ite välitä, mutta pakko niitä oli taas 15 litraa hakea pakkaseen talveksi. On se vaan niin ihanaa laittaa vähän kohmeisia hilloja puuroon tammikuussa.

  0
 2. Oih! Mä rakastan kans lakkoja. Mä hamstraan Kuusamon reissuilla mukaani lakkoja ja säästelen niitä spesiaalitilanteisiin. 😉 Lumenen lakka-tuotteita en olekaan vielä kokeillut.

  0
 3. Mä itsekin olen tosi kiintynyt Lumeneen: suomalainen ja ei ole testattu eläimillä. 🙂 Näitä lakkatuotteita en ole vielä kokeillut, sillä esim. uudelle päivävoiteelle ei ole vielä tarvetta. Täytyy kyllä ehdottomasti pistää hankintaan seuraavaksi, vaikka tuotteet ovatkin hinnaltaan melko tyyriitä.

  0
 4. Lumenea ei ainakaan löydy Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta, joten kyllä taitaa Lumenekin käyttää eläinkokeita meikkien testaukseen. Ei sitä löydy myöskään GoCrueltyFreen kansainväliseltä listalta.

  0
 5. Eiku. Ois tietty voinu tarkistaa ennen ku kommentoi. 🙂 listalta sitä ei löydy ulkomaisen viennin takia (joissain maissa eläinkokeet on kosmetiikan kohdalla pakollisia), mut käsittääkseni Suomessa myytävät tuotteet on eläinkokeettomia. Kai.

  0
 6. Joo, ilmeisesti tämä on se ”sama” mut vähän päivitettynä versiona? 🙂

  Voi kun pääsisi itsekin vähän suolle tarpomaan LAKKOJEN perässä 😉 Paitsi että vetäisin varmaan syödä kaikki heti kättelyssä…

  Ps. Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

  0
 7. Voi että kun pääsis Kuusamoon, tai muualle vähän keräilemään lakkoja. Muistan aina lapsena kun käytiin Ranualla Hillamarkkinoiden aikaan. Oli parasta tämmöselle lakkafanille! 🙂

  0
 8. Joo, juurikin näin! 🙂

  0
 9. Onneksi ovat myös riittoisia 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM