Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BERLIN CALLING!

Meikämandoliino otti hatkat ja lennähti Matin kanssa Air Berlinin siivin tänä aamuna vaille seiska Berliiniin! Kaupunkihan on minulle tuttu jo ennestään neljän vierailukerran verran ja kolmatta kertaa ollaan reissussa kahdestaan Matin kanssa 🙂 Yksi minun parhaita ystäviäni asuu Berliinissä ja ollaan aina saatukin täyden kympin opastusta Maiskilta. Oon yleensä ite se, joka selvittää ja järjestää kaiken, mutta Berliiniin mennessä ei oo koskaan tarvinnu muuta kun ostaa lennot ja muu onkin tullut kuin tarjottimella, että kiitos vaan Maiski, rento loma on aina ollut taattu! 😀 

Paikallisoppaan vuoksi oon vähän huono antamaan vinkkejä kaupunkiin, mutta tarkoituksena on tälläkin reissulla suunnata niin brunsseille, olutfestareille (oltiin viime vuonna sattumalta ekan kerran), vähän shoppailemaan (hello Primark!), kirppikselle (Mauerpark), klubeille ja tietty nauttimaan ylipäätään Berliinin rennosta meiningistä. Kirjoittamiani Berliinipostauksia löyty täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä! Suosittelen lueskelemaan niitä, sillä kamera on kyllä mukana, mutta koneen jätin tällä kertaa kokonaan kotiin. Kotiin palailemme ma-ti välisenä yönä ja kuulumisia reissusta kuulette sitten jälkeenpäin 🙂 

Kuva täältä

1+

0 Comment

 1. Mukavaa reissua! Itse pyörähdin siellä vuorokauden verran viime syksynä, harmitti ettei ollut aikaa kierrellä pahemmin 🙂 joskus uudelleen!

  0
  1. Voin kyllä suositella oikein lämpimästi! Mahtava paikka 🙂

   0
 2. Berliini on vaan niin paras! Siellä viihtyy ja tekee mieli käydä aina vaan uudelleen. 🙂 Onneksi mullakin on reissu piakkoin edessä. Kiitos postauslistauksesta, käyn lueskelemassa!

  Hmm, Primarkhan oli yks niistä merkeistä, jotka tuotti vaatteitaan siinä Bangladeshissa sortuneessa tehtaassa. :/ Joskus, kun asuin Englannissa, kävin siellä shoppailemassa ja ihmettelin käsittämättömän matalia hintoja. No, tuotanto-olosuhteet selittää hintatason…

  0
  1. No äläpä, viides kerta, eikä vieläkään riitä!

   Joo niin Primarkin tehdashan se oli :/ Puhuttiin just siitä tuolla reissussa. Onneks ei tule ko. putiikissa vierailtua kuin korkeintaan kerran vuoteen.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM