Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutama uusi kosmetiikkalemppari!

Paljon kosmetiikkatuotteita on kevään mittaan tipahdellut taas postilaatikkoon ja muutama niistä on jopa päätynyt ihan käyttöön saakka. 

L’oréalin ja Lumenen CC-voiteet. Jos joku on vasta oppinut mitä BB-voiteet ovat, kerrottakoon että CC-voiteet ovat nyt jo se juttu. CC-voiteet ovat toisin sanoen vielä pidemmälle vietyjä BB-voiteita ja niistä löytyy vielä enemmän ja parempia ominaisuuksia, kuin BB-voiteista.

Tuossa kuvassa vasemmanpuoleisessa L’oréalin Nude Magique CC Creamissa on mukana vihreää pigmenttiä taittamaan ihon punaisuutta, jota esimerkiksi minulla on poskipäissäni ihan huomattavasti. Voide on aidosti vihertävää, mutta muuttuu iholle hierottaessa sopivan sävyiseksi. Tiedän, että joillain on ollut ongelmia tämän tummuuden kanssa, mutta meikäläisen hipiälle se istuu oikein mukavasti, jes!

Lumenen Color Correcting Cream puolestaan on jo rusketuksen myötä jäänyt käyttämättä, mutta toimi myös kivasti ja tasoitti ihon väriä juuri sopivasti. Tämä tuote on kuin tehohoito ja meikkivoide yhdessä!

Meikkipussini vakioasukkaiksi muuttivat myös Maybellinen Color Sensational Vivids huulipunat sävyissä Hot Plum (902) ja Electric Orange (912). Tuota violettista pinkkiä on huulillani esim tässä kuvassa, joten todellisuudessa se ei ole siis niin violetti miltä tässä näyttää. Molemmissa näissä on tosi kivasti pigmenttiä ja saattaa olla että testailin Nummelan Citymarketissa eilen muitakin tämän sarjan syötävän ihania sävyjä… Tykkään!

Yksi oma kukkaroystävällinen lempparini ovat olleet Natural Coden huulikiillot ja nämä Angry Birds by Lumene Natural Code-versiot on just niitä samoja, vähän vaan villimmässä paketissa! 😀 Etualalla oma ehdoton suosikkisävyni. 

Samoin näistä Lumenen Blueberry Crystal-luomivärinapeista on tullut meikän arkimeikin pelastajat. Suosittelen näistä kokeilemaan etenkin sävyä 22, Niittyvillojen laulu.

Myös Essien kynsilakat, joista jaksan kerta toisensa jälkeen mainita ovat taas kesäkynsien suosiossa. Nämä vaan on parhaita!

Muutama uusi lempparituote ansaitsee ihan oman postauksensa. Niistä siis lisää lähipäivinä!

Onkos siellä kokeiltu jo CC-voiteita? Entäpä uskaltauduttu kokeilemaan kesän kunniaksi kirkasta huulipunaa? 🙂 

Ps. Edellisessä postauksessa muuten totuus näiden kauniiden kosmetiikkakuvien takaa 😉 

Tuotteet blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Ihan mielettömän hyvän värinen toi Hot Plum! Täytyy ehdottomasti mahdollisimman pian omiin valikoimiin se hamstrata .) Näyttää tosi hyvältä ainakin siun huulilla.

  0
  1. Nojoo, minä kans ihastuin siihen ihan totaalisesti! 🙂

   0
 2. Oih, Essiet <3

  0
  1. Äläpä muuta viserrä <3

   0
 3. CC-voide, toi couperosaihoni kaunistaja. Ehdottomasti ehkä paras kosmetiikkaostokseni oli se.

  0
  1. Joo 🙂 CC on uus BB!

   0
 4. Clementine says: Vastaa

  Mikä tässä taustalla on?? Jotku todella hienot lakanatko? Valaise minua 😀

  0
  1. Hehe, se on itse asiassa Marimekon ESILIINA! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM