Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Asuntomessuasu

Voooi että, kun oli kiva kirppispäivä tänään, tällä kertaa tosin olin siis itse tiskin takana myymässä omia kamojani, mutta ei hätää, niitä riittää myyntiin vielä teille, jotka ette tänään paikalle päässeet. Minua naurattaa, kun aina kun järkkään jotain tapahtumaa (tässä tapauksessa tätä tämän päiväistä kirppistä) mietin jossain vaiheessa että ei enää ikinä, näin kävi tälläkin kertaa, kun perjantai-iltana sain viestin, että tuossa tyhjässä liikehuoneistossa jossa kirppis oli tarkoitus tänään järkätä ei muuten sitten ole minkäänlaista valaistusta… No onneksi sain järkättyä sinne lainaan työmaavalot, mutta tämäkin selvisi vasta eilen illalla, joten stressiä meinasi pukata. Tuntuu, että aina tulee jotain, vaikka kaikki olisi muka hoidettu ajoissa ja hyvin. Ja sitten siinä aina silti käy niin, että kohta huomaan taas olevani järjestämässä jotain tapahtumaa. Nytkin idiksiä olisi vaikka mihin ja Pepin kanssa tänään jo vähän puhuttiin, että mitä sitä oikein seuraavaksi keksittäisiinkään…

Asukuvia ei tullut siinä kaikessa hässäkässä tänään napattua, ehkä ihan hyvä, sillä tänääkin päälle päätyi se samainen farkkumekko, jota täällä on muutenkin nähty jo ihan liikaa. Katellaanpa siis tätä asuntomessuasua lähes viikon takaa. Huominen maanantai menee työn touhussa ja tämä kiva päivä ystävien kanssa messuilla on muisto vaan 😀 Miksei jokaista maanantaita vois viettää esim asuntomessuilla?! No huomisen maanantain kun jaksaa, niin sitten viikon päästä maanantai vietetäänkin Matin kanssa Berliinissä, se kaupunki se on vaan aivan mahtava, ainut vaan, että lämpötilat näyttäis sääennusteiden mukaan nousevan ens viikonloppuna yli +35°C, huh huh!! Meidän pidennetystä viikonlopusta näyttäis siis tulevan aikamoinen aurinkoloma… Mutta nyt siihen asuntomessuasuun!

Takki / Jacket Ecko (XL) 
Mekko / Dress New Look Inspire (UK22)
Leggings ASOS Curve (UK22)
Laukku / Bag MBMJ 
Kengät / Shoes Toms 


Mukavaa uutta viikkoa kamut! 🙂


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Jäi kirppis väliin, kun en löytänyt sitä. 😀 Kävin yhden maissa pyörähtämässä Forumissa Kukontoria myöten, mutta opasteita eikä ihmismassaa näkynyt, joten luovutin ja lähdin pois. Ehkä seuraavalla kerralla löydän perille. 😉

  0
  1. Oho! No ens kerralla sitten. Eli se sisäänkäynti oli tällä kertaa Simonkadun puolelta 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Voi, vitsi miten makeet nuo raitapöksyt on!!
  Miks, ois miksi mä en löydä sellaisia mistään.
  Ja tuolla Asoksellakaan ei enää ollut, kun joku aika sitten etsin. 🙁

  -päivi

  0
  1. Nuo on leggarit, mut mulla on myös raitahousut ja ne on Forever 21 +:n! 🙂

   0
 3. Oii, oot ihan mun kunniaks ton rotsin hommannu, arvostan!

  0
  1. Joo, E foeva! <3

   0
 4. Taas se pinkki laukku vilahtaa 😉 Ootko koskaan ajatellut yhdistää siihen mintunvihreetä? Kattelin tossa yks päivä pinterestiä läpi ja sieltä löyty aivan ihana yhdistelmä vaatetuksessa, jossa oli tottakai tuota pinkkiä ja mintunvihreetä. 🙂

  hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  0
  1. Oon niiiin pahasti jumissa tohon 😀 Jotenkin tohon väriin sopii mun mielestä paremmin armynvihreä, mut vois kattoo sen kyllä vaikka mintunvihreän mekon kanssa 🙂

   0
 5. Aivan ihana asu! Mulla oli eilen kanssa samaan tyyliin raitahousut ja neon-pinkkiä 🙂

  Emmi L.

  0
  1. Haha, hauska sattuma! 🙂

   0
 6. Ihana asu! Oli ihan pakko pistää pinnillä 🙂 http://pinterest.com/thelforlove/sweet-and-curvy-and/ ja nyt sieltä löytyy myös ihana PlusMimmi ♥

  0
  1. Voiiii kiitos ihana <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM