Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minna Parikka Raquel shoes to MouMou!

Costume-lehti haastoi kehumaan ja mietin pitkään kenelle haluan antaa kiiltokuvalahjan. Uhrikseni päätyi kuitenkin tovin harkinnan jälkeen MouMou-blogin Iina, sillä nainen oli aikoinaan ensimmäinen bloggaaja, joka pakotti minut ja Pepit ulos kaapista, eli siis paljastamaan kasvomme täällä blogosfäärissä. 

Herättiin Pepin kanssa yhtenä aamuna (taisi olla sunnuntai) silloisesta Pepin ja Mikon kodista olkkarissa majasta ja huomattiin, että Iina oli tehnyt meistä bogiinsa postauksen. Blogista oli tullut hurjat määrät kävijöitä meille (ainakin 200!). Sitten päätettiin, että no julkaistaan ne meidän kasvot, kun kerran sitä niin halutaan. Kyllä jännitti! Tämä tapahtui siis kesällä 2009 ja ollaan kyllä naureskeltu niille meidän alkuaikojen päänräjäytyskuville sittemmin aika huolella… Kiitos siis Iina, tämän kaiken hässäkän alulle potkaissut voima, hyvin toimittu, oot paras! 😉


Iinalle annan siis Minna Parikan Raquel-korkkarit, mitäpä muutakaan Parikkatyttöjä kun kerta on! 😉 

Ketäs sinä haluaisit kehua tai kiittää ja miksi? 🙂 

 Translation: Remember to praise and thank your friends every day! 

 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mä muistan löytäneeni teidät Moumoun kautta, olisittekohan olleet jollain seksikutsuilla ja se ois ollut eka postaus minkä luin?

  0
  1. Ihana 🙂 Juuri näin se tais olla!

   0
  2. Juuri tuo postaus vei sydämeni! 😀

   0
  3. Hävettää 😀 <3

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM