Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BUN

Jo MTL:n puolella oli tarkoituksena julkaista nämä nutturakuvat Glitterin tilaisuudesta, mutta enpä siellä ehtinyt näitä sitten julkaisemaan, joten laitetaanpa nämä nyt pienellä viiveellä tänne. Helppo ja nopea nuttura, kunhan vaan on tuo valkki/donitsi, kaksi hiuslenksua ja muutama pinni.

Tämän ja monen muun nopean kampauksen ohjeet löytyy tuosta Glittereistä ilmaiseksi saatavasta kampausoppaasta, tai vaihtoehtoisesti myös Glitterin sivuilta. Näin kampaajan näkökulmasta tuossa oppaassa (ja netissä) on moni tosi hyvä ja yksinkertainen ihan aidosti toteuttamiskelpoinen kampaus vaikkapa kesän juhliin itse väkerrettäväksi.


Seuraavaan nutturaan tarvitset siis valkin (kuvassa), kaksi hiuslenksua, muutaman pinnin ja halutessasi mieleisiäsi koristeita. Minulla on käytetty jättikokoista mustaa valkkia, mutta näistä on saatavilla eri kokoja.

Kiinnitä hiukset ensin ponnarille, huomioi että ponnari määrää nutturan sijainnin. Vedä tämän jälkeen koko ponnari läpi valkin keskellä olevasta reiästä.

Sujauta toinen ponnari hiusten yli ja ala kieputtaa loput hiukset pinnien kanssa valkin molemmille puolille, jolloin saat nutturan muodostettua. Kiinnitä pinneillä.

Koristele nuttura halutessasi.

Koristeiksi voi laittaa vaikka erilaisia pantoja, kukkia, timantteja ja mitä ikinä keksiikään. Nämä kukkapannat Glitterin valikoimasta.

Valmis. Nopea ja helppo, kuten sanoin. Niin ja ennen kaikkea tyylikäs 🙂

Onko joku muu jo ihastunut valkkinutturan helppouteen? Olisko tässä jopa seuraava ponnarin ja sotkunutturan haastaja? 😉


Translation : DIY bun, so easy and fast!


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  joooo tällä tavoin hiustumpelokin saa tehtyä siistejä nutturoita. ja koska olen opiskelija, tein itse ja säästin – leikkasin parittomasta sukasta varvasosan pois ja pyörittelin sen valkin näköiseksi. 🙂 eri kokoisia saa käyttämällä polvisukkaa, miestensukkaa jne!

  0
  1. Tuo on hyvä idis 🙂 Eikun sukka päähän ja menoks!

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Käytän valkkia jonkin verran, mutta mikään ei voita sotkunutturaa! <3

  0
  1. Miks muuten sotkunuttura ei ikinä onnistu, kun sitä oikein yrittää? 😀

   0
 3. Itselläni on ihan alaselkään ulottuvat hiukset, ja erään Glitterin myyjä ne nähdessään suositteli mulle jättikokoista valkkia. Siellä oli vaan vaaleita, mikä vähän harmitti, kun omat hiukset on tumman ruskeat.
  Kysyin, onko tummia, mutta myyjä sanoi, ettei Suomeen ole tuotu muun värisiä jättikokoisia. Pienempiä oli myös ruskeana… 😮

  Ostin sitten sellaisen vaalean. Mun mielestä on tosi vaikee ainakin itse tehä tollanen, vaik myyjä sano, että siihen menee n. 20 sekuntia.. =D

  0
  1. gina tricotissa on niitä jättivalkkeja myös tummana!

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Mustakin tuo on todella vaikea tehdä! Omistan itsekin hyvin pitkät hiukset, liekö meillä siis jo liian pitkät tälläiseen käyttöön?:D Tuntuu vain, ettei oikein tiedä mihin ne ylimääräiset karvat työntäisi. =D

   0
  3. AnzQ: Onkos ne liian paksut, jos hiusta on paljon ja pitkästi voipi olla haastavaa saada se tungettua johonkin 😀

   sir: Hyvä tietää!

   Anonyymi: Näin mä tulkitsisin. Eikun tukasta puolet pois niin pääsee tekemään nutturaa valkin kanssa 😉

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  AnzQ, ainakin aiemmin jättivalkkeja oli ihan citymarketin valikoimissa. terv. iso tukka isolla nutturalla 😉

  0
  1. Joo, eihän tää mikään uus juttu oo todellakaan! 🙂 Eli ison tukan saa onnistumaan, kunhan vaan yrittää, hyvä tietää!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Mä en ainakaan osaa itselleni tuollaista tehdä ja kaverillekin se tuotti vaikeuksia, kun mulla on kovin ohuet hiukset. Sotkunuttura pysyy mun lempparina, koska se vaan on helpompi tällaiselle über-tumpelolle.

  0
  1. Ihana, über-tumpelo 😀

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Iihana hame sulla tuossa vipassa kuvassa!! Mistä se on? :))

  0
  1. Kiitos, se on Forever 21:n hame!

   0
 7. Oumaigaad! Voinko adoptoida noi sun jalat? Näytät tossa kokovartalokuvassa ihan samperin hyvältä. Rakkain terveisin, Pihtikinttu-hukkapätkä.

  0
  1. Tuo peili PIDENSI JA HOIKENSI, joten no panic! 😉

   0
 8. Ihanan näköinen tuo nuttura kun sun latvat on muuta tukkaa vaaleammat! Ja näytät kyllä tosi hyvältä itsekin 😉

  0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Vivkkivitonen varsinkin ohuet hiukset omaaville: Saat kauniin näköisen nutturan käyttämällä pienikokoista hiusdontisia niin, että kierrät hiukset sen itse donitsin ympärille. Eli ei näin, että ponnarilla sidotaan hiukset dontisin (tai valkin ympärille) vaan:

  1. tee tavallinen ponnari haluttuun kohtaan
  2. pujota ponnari dontisin läpi n. ponnarin keskikohtaan, taivuta latvat donitsin ympärille ja alle
  3. kierrä donitsia itsensä ympärille ponnarin juureen asti, jolloin hiukset kiertyvät tasaisesti peittäen donitsin
  4. tasoittele hiukset vielä donitsin ympärille jos jää näkyville, tunkase (jos on) näkyviä hiussortuvia piiloon, viimeistele lakalla=valmis

  Tähän et siis tarvitse mitään muuta kuin hiuslenksun, ja itse donitsin. Ja on muuten tukeva/pysyy todella hyvin paikallaan=näyttävä nuttura jopa ohuilla hiuksilla kute lé minulla 😀 Jos haluaa vielä näyttävämmän ja paksumman, niin lisää esim. kaksi osiota klipsipidennyksiä (itse käyttänyt 2x 3 klipsillä) itse ponnariin=paksummat hiukset. Tällä tekniikalla ei myöskään ole mitään väliä donitsin/valkin värillä, koska omat hiukset kiertyvät sen ympäri, ja täten piiloutuu hiusten alle.

  0
  1. Hyvä vinkki 🙂 Kiitos siitä!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM